Utcára kerülhet.



Devizaadóssága miatt még novemberben ki akarják lakoltatni a családját a XII. kerületi házukból.

Hosszú Facebook-bejegyzésben ír arról az egykori fitneszedző és Metal Lady, hogy novemberben ki akarják lakoltatni őket. A Mérce által kiszúrt poszt szerint a végrehajtó kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt, tehát november 15-e előtt kilakoltathatják őket, utcára kerülhet ő és lánya.

Nem tudom pontosan, mikorra tervezi, de a perceim meg vannak számlálva.

Bíró Ica még 2017-ben a Blikknek azt mondta, ő nem bízott a devizahitelben, de rábeszélték. „„A megújulás titkai című könyvem után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjamat, ezért is volt szükségem a hitelre. Megterveztem mindent, hogyan spórolok, míg véget nem ér a törlesztés. Forinthitelt szerettem volna, de a banknál rábeszéltek a devizára, azt állították, az a biztos. Szkeptikus voltam, de a közjegyző is győzködött, nem világosított fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudtam tovább fizetni ”

Amíg tudta, fizette a törlesztő részletet, de az durván megemelkedett egy idő után, és már nem tudott fizetni. Egy éve még bízott abban, hogy jogi úton tudja megtámadni a szerinte igazságtalanul magas tartozást, de úgy tűnik, ez nem sikerült. A fitnesz sztár az elmúlt években a devizahitelesek egyik arca volt, számos tüntetésen, kilakoltatáson megjelent, képviselte az érdeküket a médiában.

Most azonban azt írja, már majdnem üres a ház, fáj neki, hogy „ilyen becstelen, népirtó politika és életellenes jog létezhet.” Bejegyzését azzal zárja, hogy felteszi a kérdést:

Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból?

Bízik az isteni gondviselésben és a csodában.

(A kiemelt képen Bíró Ica a baloldali ellenzék október 23-i tüntetésén, Máté Péter / HVG)

Forrás:

https://hvg.hu/itthon/20181104_Utcara_kerulhet_Biro_Ica_es_lanya?s=hk

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!