Napok óta megy a találgatás, hogy igazán mi történhetett.



Napok óta megy a találgatás, miért nem látja együtt a korábban elválaszthatatlan párost, Shane Tusupot és Hosszú Katinkát. A Bors úgy tudja, nem egy harmadik fél okozta a kapcsolat megromlását.

A lap úgy tudja egy Katinka családjához közeli forrásból, hogy Tusup minden eddiginél durvább dührohamot kapott, és közös otthonukban tombolt. Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy az edző nehezen kezeli az indulatait, többször őrjöngött a medence partján, bírókkal is veszekedett már, sőt, feleségével is többbször ordibált.

A Bors úgy tudja, hogy Shane ezúttal otthon borult ki, tört és zúzott. Egy névtelenséget kérő informátor azt állította, a 29 éves úszóedzőt kórházba is kellett szállítani. Tusup szülei sem a karácsony miatt utaztak Magyarországra, hanem azért, mert megtudták, mi történt. A lap megkereste Hosszú nagypapáját és édesapját, de nem akartak nyilatkozni. Katinka éppen velük van Baján.

Tusup tegnap már dolgzott, ezt az Instán tudatta. A medence széléről, edzés közben posztolt.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20171229-allitjak-kozos-otthonukban-tort-zuzott-shane-tususp-ezert-koltozott-el-hosszu-katinka.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!