Megdöbbentő, hír érkezett.



Vége, szétköltözött az álompár! A Blikk megtudta, tizenkét, együtt töltött, boldog év után válságba került Várkonyi Andrea (43) és Bochkor Gábor (54) kapcsolata.

A TV2 műsorvezetőnője még nyáron költözött el a korábbi közös otthonukból és vitte magával kislányukat, Nórit (11) is. A hónapokkal ezelőtti szakítás teljes titokban zajlott, a legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta, mi történt – bár árulkodó, hogy a közösségi oldalakon jó ideje nem posztoltak közös képet. Várkonyi ettől függetlenül mosolyogva, felszabadultan vezette a FEM3 Café adásait, de Bochkor Gábor rádióműsora is a szokásos vicces hangulatban zajlott minden reggel.

A két műsorvezető kapcsolata szinte tökéletesnek tűnt, noha két, erős egyéniség szövetsége volt az övék. Sosem lehetett arról hallani, hogy komolyabb probléma lett volna közöttük. Ez persze, annak is köszönhető, hogy sok olyan dolgot, amelyen más párok összevesznek, ők előre tisztáztak.

Például az anyagiakat vagy a házasság kérdését. Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor ugyanis mindig külön kasszán volt, és a műsorvezetőnő kijelentette, nem akar újra férjhez menni.

– Én voltam 30-31, ő tíz évvel idősebb, amikor összejöttünk. Mindenkinek volt már saját egzisztenciája, saját bankszámlája, ahova a fizetését kapta. Ezt mi nem raktuk össze, nem mondtuk azt, hogy akkor most legyen egy vödörben az összes pénz. Én utálnám azt, ha vennék egy csizmát, akkor nekem sunnyognom kellene vagy be kellene számolnom erről – magyarázta alig néhány hónappal ezelőtt a Joshi, a legjobb barát című műsorban Andrea, akinek az is fontos volt, hogy megvalósítsa az álmait: korábban orvosként és közgazdászként is diplomát szerzett, nemrégiben pedig elvégezte a pszichológia szakot is.

Ráadásul ő és Gábor is rajongásig szereti kislányukat, így mindkettejüknek fontos, hogy kapcsolatuk megromlásából Nóri a lehető legkevesebbet érzékeljen.

A hírrel kapcsolatban megkerestük Várkonyi Andreát és Bochkor Gábort is, akik közös választ küldtek.

– A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra. Éppen ezért arra kérjük a sajtót, hogy tartsák tiszteletben, hogy ez a mi életünk, ami csak ránk tartozik. Kislányunk 11 éves, olvas, elérnek hozzá a hírek, így mindezt az ő lelki békéje miatt is kérjük figyelembe venni. Aki szülő, vagy jóérzésű ember, az nyilván megérti ezt. Köszönjük! – írták válaszukban.

Párkapcsolatokról tart előadást

Meglepő egybeesés! Alig pár héttel azelőtt, hogy Várkonyi Andrea elköltözött, a szakítást választotta önismereti estje témájául. A műsorvezetőnő végzett pszichológus, Várkonyi Gaál Viktorral tart párkapcsolati témájú előadásokat, amelyekben megmutatják a női és a férfi szempontokat is. A legutóbbi előadás címe a „Szakíts, ha bírsz/mersz” volt.

Ez is érdekelhet: Óraátállítás 2018 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Forrás: www.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!