Kiderült a valódi igazság.



2018.06.11-én váratlanul elhunyt a 20 éves Jackson Odell, akit a Modern család, A Goldberg család, Az ítélet: család és az iCarly szériákban ismerhetett meg a világ.

Ez okozta a halálát

A mindössze húszéves sorozatsztárról júniusban még azt közölte a rendőrség, hogy valószínűsíthetően önkezével vetett véget az életének - akkor csak annyit tettek hozzá, hogy az idegenkezűség gyanúját egyértelműen kizárták. A családja az alábbi üzenettel erősítette meg a hírt a Twitteren:

- Az Odell család pénteken elveszítette imádott fiukat, bátyjukat. Mindig tündöklő fénysugárként, briliáns, szeretetteljes és tehetséges lélekként emlékezünk majd rá. Annyi mindent meg akart még osztani a világgal. Reméljük, a világ is így őrzi majd őt az emlékezetében. Most megpróbálunk megküzdeni a mérhetetlen fájdalmunkkal - nem adunk ki több közleményt a tragédiával kapcsolatban - írták júniusban a közösségi oldalon.

A Goldberg család és a Modern család című sorozatokban.

A Goldberg család és a Modern család című sorozatokban.

A boncolás azonban felfedte halála valódi okát: túladagolás végzett a fiatal színésszel. A sorozatsztár egy józan háznak nevezett helyen tartózkodott a halála előtt, ide helyezik el azokat, akik végigcsinálták a rehabot, mielőtt még visszakerülnének a társadalomba. Odell az alkoholproblémái miatt lakott a józan házban, azonban nem az ital, hanem a drogok végeztek vele.

A rendőrség szerint nem szándékos túladagolásról van szó, de a kokain és a heroin halálos egyveleget alkotott a szervezetében, így balesetként könyvelik el a tragédiát.

Pedig nemcsak a színészet terén volt tehetséges, hanem a zenei karrierje is felívelőben volt - a Sziget fesztiválon nemrég fellépett Shawn Mendes-nek is írt egy számot, és a Forever My Girl című musical dalait is ő szerezte. 

Forrás:

https://femina.hu/vilagsztar/jackson-odell-halal-oka/

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!