Igen csak meglepő, amit elárult.



Budapest — Meglepő dolgot árult el magáról Bochkor Gábor (54) műsorvezető a Music FM kora reggeli adásában csütörtökön.

– Egy leendő szemműtét kapcsán voltam szemvizsgálaton, és úgy kitágították a pupillámat, hogy azóta sem csukódik be fény hatására. Megijedtem, hogy sosem fog bezáródni. Este a tompított fényszórót is reflektornak láttam – tréfálkozott Bochkor, aki a Blikknek elárulta: látásjavító műtétet végeznek majd rakta.

– Közelre rosszabbul látok, és idegesít, hogy mindig a szemüvegem után kell kutatnom – mondta lapunknak a műsorvezető, akit várhatóan a jövő hónapban műtenek majd egy klinikán.

Az bizonyos, hogy a műsorvezetőnek kifogástalan látásra van szüksége, hiszen szenvedélye a repülés. Várkonyi Andrea (43) élettársa tíz évvel ezelőtt tette le az elméleti és a gyakorlati vizsgát, és időközben még bizonyos vadászgépek vezetésére is szerzett képesítést. Ami pedig a pupillatágító orvosi szemcseppet illeti, embere válogatja, hogy meddig tart a szer hatása, de három nap alatt meg szokott szűnni a homályos látás.

 

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bochkor-szemmutetre-keszul/l8nw0sf?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!