Az emberek ledöbbentek rajta, hogy mekkora erő és akarat volt benne.



Koller Kata daganatos megbetegedésének kiújulása után már nem akart küzdeni, de előtte nagyon sokat harcolt. Kálváriáját egy hosszú videóban osztotta meg az emberekkel. 

Koller Katalin, a rákban elhunyt szépségkirálynő hiába vette észre mellében a csomót, hiába ment el orvoshoz, kora miatt nem foglalkoztak vele teljesen komolyan. Hazaküldték, mert nem hitték, hogy olyan fiatalon kialakulnak rosszindulatú elváltozások. Mire azonban kiderült, hogy valóban komoly a probléma, már áttétes volt a nyirokcsomókban és a csontjában is.

Ne raboljuk egymás idejét'

– ezt mondták a szépségkirálynőnek akkor, mikor először vizsgálatra ment, amikor pedig kiderült, hogy nagyon súlyosan beteg, szinte lemondtak róla.

 

Koller Katalin videóban vallott küzdelmérőlFORRÁS: KOLLER KATALIN/FACEBOOK

Annak ellenére, hogy az orvosok nem adtak neki sok esélyt, ő nem mondott le magáról. Megfogadta, hogy küzdeni fog, és még másoknak is segített. „Több olyan betegtársam van, akiket én vigasztalok, és akiknek én segítek. Ez egy nagyon jó érzés' – mondta Koller Kata még 2016-ban, abban a félórás videóinterjúban, melyben az egész kálváriájáról beszámolt. Azt is lemondta, hogy a betegség megerősítette a közte és férje között lévő kapcsolatot. „A férjem biztosított arról az első pillanattól kezdve, hogy mellettem lesz, és nagyon sokat segített nekem. Végig ott volt, fogta a kezemet a kemoterápiák alatt, végigkísért az összes procedúrán' – árulta el Kata, aki az egész családja támogatott.

Nagyon nehéz lehetett nekik, hogy akkor sírjanak, amikor én nem látom,

hogy felém még véletlenül se kommunikálják azt, hogy ők is meg vannak ijedve, ők is kétségbe vannak esve, és sikerült nekik' – mondta a szépségkirálynő, akinél néhány tünetmentes év után kiújult a daganat. Ekkor azonban már nem küzdött,visszautasította a kezeléseket.

Forrás:

http://www.life.hu/drlife/20180131-koller-katalin-a-rakban-elhunyt-szepsegkiralyno-videoban-vallott-betegsegerol.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!