Őszintén beszélt a megélt traumáról.



Horrorisztikus történetet osztott meg Liptai Claudia.

Gyerekkori titkairól vallott a TV2 műsorvezetőnője. Claudia tisztában van vele, hogy zűrös tini volt, ahogy azzal is, hogy pontosan ezért nem lehetett könnyű vele az édesanyjának annak idején. Rossz magaviselete miatt a gimnáziumból is eltanácsolták, később olyan, kétes értékű munkákból tartotta fenn magát, mint a tenyérjóslás. Claudia minderről a legutóbbi mesélt, ahol a társalgás során egy olyan, hátborzongató történetet is megosztott, amiről korábban sosem beszélt.

'Pokoli volt az édesanyámnak az egész gyerekkoromat végigélni' - mesélte a műsorvezetőnő. 'A legkorábbi emléke szegénykémnek az lehetett, amikor 14 évesen elmentem tinidiszkóba az Eger Szállóba. Még világosban jöttem ki, és persze buli után őőő... nagyon mondtam a magamét, és egyszercsak azt vettem észre, hogy elütött egy autó.'

Claudia arra is tisztán emlékszik, hogy egy piros trabant csapta el: felrepült, majd landolás közben látta, hogy szemből egy kamion érkezik, melynek sofőrje nem vette észre, hogy épp elütöttek valakit.

'Elképesztő lélekjelenléttel elugrottam. Amikor fölálltam, akkor vettem észre, hogy valami azért történhetett, mert a lábamat csapta el a kocsi' - mesélte Claudia, hozzátéve: 'Felhúztam a nadrágom szárát, a bal lábamból spriccelt a vér. A sérülés nyomai a mai napig látszanak.'

Az akkor tinédszer műsorvezetőnőt mentő vitte kórházba, miközben édesanyjának fogalma sem volt, merre járhat a lánya. Végül a rendőröktől tudta meg, hogy Claudiát baleset érte.

Forrás: www.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!