Ez volt a szakításuk oka.



Katalin és Vilmos 2011-ben házasodott össze. Van három gyönyörű gyermekük, de a párkapcsolatuk nem volt mindig tökéletes. 2001-ben ismerkedtek meg egymással, miután mindketten ugyanazon az egyetemen tanultak. Kezdetben csak barátság volt közöttük, de miután rájöttek, hogy ugyanolyan humorérzékük van, és jól megértik egymást, egy pár lettek. Néhány évvel később mégis úgy döntöttek, jobb, ha inkább szakítanak, és külön utakon folytatják - írja a Joy.hu.

 

Erre 2007-ben került sor; ekkoriban nagyon elfoglalt volt Vilmos, és nem tudták folytatni kapcsolatukat. Keveset találkoztak, ami sok konfliktust okozott közöttük. Szakítottak, de pár hónappal később kibékültek, és azóta is nagyon boldogok együtt. Ma már mindketten úgy gondolják, hogy ez a különválás jót tett nekik, hiszen akkoriban túl fiatalok voltak, és szükségük volt a szabadságra, hogy megtalálják önmagukat.

 

'Mindketten nagyon fiatalok voltunk, egyetemre jártunk, és próbáltuk megtalálni magunkat, miközben újabb szerepeket próbáltunk ki' - mesélte anno Vilmos egy interjúban.

 

Katalin évekkel ezután vallotta be, hogy ő kevésbé örült a szakításnak akkoriban, ám később erősebb ember lett miatta, és visszatekintve jó ötletnek tartja, hogy akkor egy időre külön utakon folytatták tovább.

(Joy.hu)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!