Inkább elment.



Havas Henrik három hónapja nincs képernyőn, miután többen is zaklatással vádolták. A tévést megkerestük hogyan telnek azóta a napjai, hogy érzi magát, hiszen a fél ország a botrányairól beszélt. Spanyolországban értük utol, de hangjából ítélve nincs jó passzban.

 

- Most nincs kedvem beszélni, nyilatkozni, lányoméknál vagyok kint Spanyolországban, majd áprilisban megyek haza valamikor – fogta rövidre a tévés.

Mielőtt megvádolták őt szexuális zaklatással, már előtte is sok kollégával, közszereplővel összerúgta a port. Tavaly márciusban a TV2-től is távoznia kellett. Akkor nyilatkozott lapunknak arról, hogy egyszer más életet fog élni. Akkor azt hangoztatta, hogy mindenből elege lett és itthagyja az országot. Talán most jött el az ideje, hogy ezt meg is teszi.

- Ironikus kijelentés volt tőlem, hogy elhagyom az országot, mikor kirúgtak a TV2-től és megszűnt egy állandó rovatom. Sok feladatom van még otthon, és ameddig sok munkám lesz, addig ezt nem tehetem meg. Niki lányomék régóta Spanyolországban élnek, egy évben többször is meglátogatom őket. Unokáim, Zsófi és Peti szeretnék, ha mindig a közelükben lennénk. Az elképzelhető, hogy úgy rendezzük be az életünket, hogy késő ősztől kora tavaszig kint élünk majd – nyilatkozta tavaly. Azóta nagy változás történt az életében, hiszen nincs képernyős munkája, de nem is tanít, és jelen pillanatban írásai sem jelennek meg.

Nincs munkája

Az ATV nem kívánta meghosszabbítani a műsorvezető tavaly év végén lejáró szerződését miután Baukó Éva, majd Molnár Anikó vádolta meg azzal, hogy szexuálisan zaklatta őket. Hivatalos vizsgálat indult ügyei miatt, majd olyannyira lekerült a képernyőről, hogy a műsorait sem ismételték. Azóta nincs munkája, csak közösségi oldalán lehet követni gondolatait. Arról számolt be nemrég egy hetilapnak, hogy könyveit ír és „nyugdíjaztatta” magát. 69 évesen úgy érzi, talán most jött el az ideje, hogy más életvitelt folytat és családja, unokái lesznek az elsők, akikre több figyelmet tud fordítani, ha aktívan nincs képernyőn. Ugyan tele van ötletekkel, de igazából most nincs is kedve dolgozni és anyagilag sincs rászorulva arra, hogy munkáért kilincseljen. Családja tartja benne a lelket, de őket is megviselte ez a botrány. „Amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem pedig nagyon mérges volt rám. Mára már megnyugodott. Amit akartak velem, azt elérték. Nem vagyok ott a tévében, és nem idegesítem az elvtársakat. (…)'- mesélte a Best magazinnak.

Forrás:

http://netujsag.net/itt-hagyta-havas-henrik-az-orszagot-82339

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!