A halálának oka egyelőre tisztázatlan.



A halálának oka egyelőre tisztázatlan. A Twin Peaks – Tűz jöjj velem szereplője ismeretlen okból hunyt el. Az utókornak mindörökre ő marad Teresa Banks.

  Teresa Banks, a problémás tinilány megszemélyesítője nincs többé. 52 évet élt Pamela Gidley, aki David Lynch kultikus tévésorozatának előzményfilmjében tűnt fel. Az 1992-es mozi szereplőjét még április 16-án érte a halál new hampshire-i otthonában, melynek oka egyelőre nem tisztázott.  

 

#pamelagidley #rip ##cherry2000 #twinpeaksfirewalkwithme #liebestraum #thelittledeath

John Cantwell (@cantipants) által megosztott bejegyzés,

A massachusettsi születésű, egykori gyermekmodell 1986-ban mutatkozott be először a mozivásznon, a Trashin’ című filmben, Josh Brolin és Sherilyn Fenn (a Twin Peaksből Audrey) oldalán. Leghíresebb alakítása az ifjú prosti volt, akivel Leland Palmer végzett. 2016-ban elmesélte, hogy éppen a Karib-szigeteken forgatta a ’94-es, The Crew című mozit, amikor Lynch ajánlata megtalálta.  

Felkínálta a szerepet, de volt egy kis gond. Annyira engem akart, hogy vállalta, inkább kifizeti a repülőutakat és a biztosítást is: a Bahamákról ingáztam Seattle-be, tíznaponta.

Legutóbb 2005-ben a Cake Boy című, független filmben tűnt fel, Becky szerepében – emlékezik az NME. https://www.youtube.com/watch?v=NEjFjjOV36g Forrás: https://nuus.hu/film/0430/gyasz-52-evesen-halt-meg-pamela-gidley-david-lynch-egyik-muzsaja/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!