Hatalmas döntést kellett hoznia.

Imádják a néző, így több mint tízmillióan látták Ördög Nóri, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Venci kalandjait. Először be akarták fejezni, de úgy döntöttek, folytatódik tehát a széria, sőt újabb nagy dobásra készülnek.

'Rengeteg meló van vele, egy 12 perces rész utómunkája körülbelül 8-10 óra. Elfáradtunk az elmúlt két hónapban, de ez az elképesztő szeretet, amit kapunk, ösztönöz a folytatásra' - mesélte a BlikknekÖrdög Nóra, és hozzátette, legtöbbször éjszaka virrasztanak a monitor előtt.

'Okosabban kell szervezni az életünket, az biztos. Én már tudom, a közeljövőben mikor forgatok majd, kijelölünk napokat, amelyeket az utómunkának szentelünk, aznapra pedig nem vállalunk mást' – árulta el és hozzátette, az esetlegesen kieső bevételek miatt sem kell aggódniuk, hiszen a Nánázsia sikerét követően szponzorok is feltűntek.

Nóra azt is elmondta, Ázsia és Lappföld után újabb nagyobb lélegzetű utazásra készülnek, de közkívánatra Disneylandben is forgatnak a jövőben.

'Még most tanuljuk ezt az egészet, de szerintem attól működik jól a vlogunk, mert valós Élvezettel csináljuk, és mázli, hogy az egyéb munkáink mellett újabb álommeló talált ránk, ami közben megmutathatjuk a világot a gyermekeinknek' - vélekedik Nánási Pál. 

Nóra és fotográsfus férje amúgy a kezdetektől nem rejtegetik gyerekeiket. 'A gyerekei a múzsái. Ha nem mutathatná meg a róluk készült képeket a világnak, az olyan lenne, mintha elvennénk tőle a levegőt. Mici és Venci ebbe a világba születtek, nem csinálhatunk úgy, mintha nem ismert szülők gyerekei lennének. A feladatunk, hogy felkészítsük őket erre az életre, és egészséges felnőtteket neveljünk belőlük' – magyarázta Nóri. 

Forrás:

http://www.life.hu/lifeutazas/20180106-ordog-noraek-folytatjak-videoblogjukat-a-nanazsiat.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!