Nyomj egy megosztást, ha szerinted is igaza van.



Egészen rendhagyó dolog történt a héten pénteken. Végre egy igazán fajsúlyos és őszinte levélben valaki megtette azt, amit már hamarabb is meg kellett volna. A mindenbe belekotnyeleskedő, kötekedő és magyar embereknek beszóló 'sztár celebet', Vajna Timit tette helyre a sokak által elismert és szeretett Bogdán László. Írását Tímeának változatlan formában közöljük:

 

 

 

'Kedves Vajna Tímea!

Elég elég és elég. Évek óta figyelem a háttérből (figyelnem sem kellett, hiszen ordítasz az állandó jelenléteddel a különböző közösségi médiákban) és most már nálam is betelt a pohár. Ugyan nincs jogom téged becsmérelni, nem is akarom, de hiszem, hogy most sok más magyar ember szívéből is szólok, akiket szinte heti rendszerességgel nézel le és alázol meg. Ugyan hogyan képzeled azt, hogy te bárkit is kioktathatsz arról, hogy mit hogy kellene csinálni a saját életében?! Ugyan hogyan képzeled azt, hogy te magyar nők ezreinek, akik becsületesen nevelik gyermeküket beszólhatsz, hogy dolgozzanak többet?! (mikor neked semmiért sem kellett megküzdeni..?) Ugyan hogyan képzeled azt, hogy te az ország szegény nyugdíjasainak megmondod azt, hogy várjanak csak a nyugdíjukra, hiszen 3-4 nap nem a világ vége?
 
 
 

Ugyan hogyan képzeled azt, hogy politikai előképzettség nélkül te megmondod az embereknek, hogy mit csináljanak és nekik mi és hogy lenne a jó, csak azért mert te jó helyre házasodtál?

Ugyan hogyan képzeled azt, hogy te bárkit is kioktathatsz és lehordhatsz csak azért, mert jókor voltál jó helyen és nem a magyar emberek hétköznapi 'küzdelmes' életét éled? 

Tudom, hogy senki sem ítélkezhet más ember felett, én sem azt teszem, de nagyon jó lenne, ha soraim hatására kicsit elgondolkozna kedves Tímea, mert itt ebben az országban, és ezt minden tisztelettel mondom, senki nem kíváncsi önre és a véleményére. Alázattal kérem gondolja ezt át jó alaposan. Köszönöm.'

Tisztelettel,

Bogdán László

Forrás:

http://www.anephangja.com/2019/01/rendhagyo-egeszen-elkepeszto-nyilt.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!