Ezt nem sok nő vállalta volna be.



Túlkoros

Finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, nem túl rózsás Meghan hercegné helyzete a brit királyi udvarban. Különösen Erzsébet királynő pécézte ki őt magának, az uralkodónak nem tetszik amerikai lazasága és azt sem nézi jó szemmel, hogy már 37 éves. Természetesen a kora a kisebbik baj, őt csak az érdekli, hogy a vérvonalat tovább vigyék és Meghan minél hamarabb teherbe essen. Most azt beszélik, különleges tesztre kötelezte az ifjú hercegnét még a házasság előtt.

Termékenységi teszt

Miután kidreültek a kínos ügy részletei, jól látszik, mekkora nyomás alatt áll a hercegnő és milyen szabályrendszernek kell megfelelnie, hogy a család teljes jogú tagja lehessen.

'A királynő elrendelte a termékenységi teszt elvégézést, mert attól tartott, hogy Meghan nem tud majd neki dédunokákat szülni' - mesélte korábban egy informátor. Ám - mint kiderült - nem csak azt vizsgálták, teherbe tud-e esni, hanem arra is kötelezték, hogy fagyassza le petesejtjeit - ezt végül visszautasította.

'Meghan elborzadt attól, hogy mire kényszerítik őt, de olyannyira szeretett volna beházasodni a családba, hogy végül belement. Igaz, továbbra is úgy érezte, rossz dolog lefagyasztatni a petéket' - derült ki egy másik forrásból.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!