Teljesen ledöbbent mindenki azon, amit mondott.



Nicole Kidman annak idején még nem gondolta, hogy a két örökbe fogadott gyermeke egyszer majd ellene fordul. Sokáig küzdött, de mára belátta: ezt a csatát elvesztette.

 

A színésznő felhőtlenül boldog lehetne: szerető család, sikeres karrier... Az életét azonban beárnyékolja egy súlyos probléma. Az egykori férjével, Tom Cruise-zal közösen örökbe fogadott gyermekei, Isabella és Connor ma már felé sem néznek.

Az álomcsalád 2001-ben robbant szét. A katolikus neveltetésű színésznő nem bírta tovább, hogy a férje mindent a szcientológiának rendelt alá, így elvált tőle. A válás után a gyerekek az apjukkal akartak maradni. Sejteni lehetett, hogy Tom a szekta előírásai szerint neveli majd őket, akik Nicole-t elnyomó személynek nyilvánították. Mindent elkövettek, hogy a színész távol tartsa őket az anyjuktól. Isabella és Conor végérvényesen elhidegültek Nicole-tól. A színésznő ezt nem akarta tudomásul venni, rendszeresen kereste őket.

A sztár szinte belerokkant gyermekei elvesztésébe, idővel aztán újra szerelmes lett és született két gyermeke. Örökbefogadott gyermekei később sem nyitottak felé. A színésznő most úgy döntött, nem erőlteti tovább a kapcsolatot, ha nem akarják. A Golden Globe díjátadón ezt mondta: 'Ezt Sunnynak és Faithnek ajánlom. Ez a tiétek kicsikéim! Azt akarom, hogy ez a polcon legyen, és tudjátok, hogy amikor nem a mami altatott el titeket, az ezért volt' - mondta könnybelábadt szemmel. Az ismerősei szerint itt már azért nem említette a nagyobb gyermekeit, mert végleg lezárta magában ezt a fájdalmas fejezetet.

Forrás:

http://bekezdes.org/lemondott-gyermekeirol-a-hires-szineszno-80615

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!