Lesz meglepetés bőven.



MÉG A METEOROLÓGUSOK IS MEGLEPŐDTEK: ILYEN IDŐJÁRÁS VÁR RÁNK A HÉTEN

Kedden délelőtt eleinte változóan felhős lesz az ég és a nap is kisüt, majd egyre több felhő érkezik. Csapadékra nem kell számítani. Délután tovább növekszik a felhőzet, sokfelé beborul az ég. Néhol kisebb eső előfordulhat. Megerősödik az északnyugati szél, estétől viharos lökések is lesznek! A legmagasabb hőmérséklet 9, 16 fok között alakul.

Szerdán délelőtt helyenként átmenetileg felszakad a felhőzet, túlnyomóan azonban erősen felhős idő várható. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Délután észak felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. Délen még eleinte előfordulhatnak futó záporok, majd megszűnik a csapadék. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, néhol elfordulhat futó zápor. Az északnyugati szél erős lesz. Kora délután 7, 12 fok várható.

Pénteken a gyengén felhős ég mellett számottevő mennyiségű csapadékra nincs kilátás. Élénk lesz a déli szél. 11, 16 fokra számíthatunk.

Szombaton többfelé erősen megnövekszik a felhőzet, de jelentős csapadék nem alakul ki. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

Vasárnap sok lesz a felhő, elsősorban keleten alakul ki gyenge eső, zápor. A déli szél erős lesz. 14, 19 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor. Erős lesz a délkeleti szél. Kora délután 12, 20 fok várható.

Forrás: idojaras.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!