Ma lett 40 éves a híres tv-s személyiség...



Sebestyén Balázsnak ma reggel a szokásosnál is több oka lehet a boldogságra, hiszen születésnapja van, ráadásul igen kerek: betöltötte a 40. életévét.

Sebestyén Balázs kollégáival hajnal óta azon fáradozik, hogy mindenkinek jól induljon a reggele, miközben neki is van oka a boldogságra. A szemtelen műsorveztőnek ugyanis születésnapja van, ráadásul a 40. életévét töltötte be ma! 

A műsorvezetőről mostanában csak a rádióval kapcsolatos ügyek miatt hallhattunk, főként a név körüli viták miatt került a középpontba. Balázs ugyanis egyre kevesebbet szerepel a tévében, helyette maradt az emberek reggeli kedélyjavítója Vadon Janival és Rákóczi Ferivel, ugyan a nevük megváltozott: immár hivatalosan is Balázsék a Reggeli Show helyett, habár ahogy arról a Life.hu is beszámolt, ettől még számíthatnak büntetésre. Reméljük azért, hogy a kerek születésnapon nem egy hatalmas befizetendő számla lesz a jussa, hanem annál valami sokkal kellemesebb! 

A Balázsékban egyébként meglepték már a kollégái a műsorvezetőt, régi vágya válhatott valóra: elagyabugyálhatott egy bohócot.

Mindig bohócot akartál verni, most itt a lehetőség'

- mondta Vadon Jani Balázsnak, miközben feladta rá a bokszkesztyűt. Kisvártatva ki is mentek a stúdióból a már előkészített ringbe, hogy teljesülhessen Balázs régi vágya. Bár nem került ki győztesen a menetből, mégis emlékezetes marad ez számára: Bárdosi Sanyi volt ugyanis a bohóc!

 

 

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170718-sebestyen-balazs-40-eves-lett.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!