Ma is segítenek neked a csillagok...



Az Ikreknek más rosszindulatával kell szembenéznie, a Vízöntőnek meg kell keresnie az ellenséget maga körül. Napi horoszkóp.

Kos

Ma egy kis vita vár rád, mert valamilyen félreértés miatt téged is belekevernek egy félreértésbe. Általában rosszul viseled az ilyesmit, ráadásul most úgy kell magyarázkodnod, hogy igazából semmit sem tettél. Próbáld tisztázni magad és maradj ki belőle!

Bika

Használd fel azt az erőt, amely a szenvedélyed táplálja arra, hogy változtass a dolgokon! Ne félj a kalandtól és az esetleges kudarctól sem. Ha félsz magad körül némi hullámot verni, akkor hogyan fogsz előre haladni az életben?

Ikrek

Ne adj teret mások rosszindulatának és ne kételkedj magadban! Van egy célod és ha ez valakinek nem tetszik, hát az az ő baja. Nem kell állandóan másokhoz igazodnod, igazodjon most ez egyszer valaki más tehozzád.

Rák

Keményed dolgozol, hogy mindent egyensúlyban tarts magad körül, de most lehet, hogy át kell gondolnod pár dolgot. Akárhogyan is szeretnéd, mindennel nem lehet egyszerre előre lépni. Valamiről muszáj most egyelőre lemondanod. No, nem örökre, csak addig, amíg helyre jönnek a dolgaid.

Oroszlán

Ma megtudod, hogy valaki megpróbál keresztbe tenni neked és azon munkálkodik, hogy ne sikerüljenek a terveid. A hír ráadásul jócskán kiszínezve kerül már hozzád, így érdemes elsőre nem indulatból reagálnod. Végy egy nagy levegőt, tájékozódj, majd elegánsan vágj vissza!

Szűz

Egy fontos lépés miatt nyomás alá kerültél. Úgy érzed, hamarosan döntened kell a szabadságod és a pozitív szakmai előmeneteled között. Nehéz döntés, de gondold át, hogy biztosan csak ez a két lehetőség van? Lehet, hogy van olyan út is, melyet még nem gondoltál ki.

Mérleg

Vigyázz a dolgok negatív megközelítésével, mert tévútra vihetnek és most eleshetsz néhány igazán remek lehetőségtől. Gondolj pozitívan az előtted álló feladatokra és az oda vezető útra! Néha maga az út fontosabb, mint a cél.

Skorpió

Most olyan tendenciák kerülnek előtérbe az életedben, melyek a hosszú távú elképzeléseidnek adnak egy új lendületet. Látni fogod, hogy sohasem szabad feladni az álmainkat, mert az élet mindig előjön egy új lehetőséggel. Haladj abba az irányba, mely igazán boldoggá tesz!

Nyilas

Most nagyon türelmetlen vagy valami miatt és belső késztetést érzel arra, hogy lezárj valamit bármi is lesz az eredmény. Gondold át a dolgot: érdemes elkapkodni? Nem lehet, hogy most érdemes kivárni? Ez néha nagyon nehéz, mert a bizonytalanság kellemetlen érzés, de légy nyugodt, megéri!

Bak

Nagyon feszült vagy a napokban, ami nem mindig kellemes, de most akár erőt is adhat neked. Told ki a jelenlegi határaid és koncentrálj arra, amit a legjobban szeretnél elérni. A hosszú távú trendek most neked kedveznek, a többi csak rajtad múlik!

Vízöntő

Ha nem tudod, ki az igazi ellenség, nem fogod tudni, hogyan harcolj ellene. Figyeld a körülötted lévő embereket és meg fogod találni azt, aki ártani akar. Ahhoz, hogy őt ártalmatlanítsd, finom technikákra van szükség. De neked ezek a rendelkezésedre állnak.

Halak

Valaki most nagyon erősen húz az eddigiekkel ellentétes irányba. Egy régi probléma, melyet a múltban még nem zártál le, most ismét a felszínre kerül és felkavarja a jelenlegi állóvizet körülötted. Most nagy szükség lesz arra, hogy megőrizd a hidegvéred!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/11/napi-horoszkop-2017-november-9-a-feszultsegek-napja/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!