Az új sok jó dolgot hozhat az életedbe...



Újhold és Százszoros nap van ma, itt az ideje, hogy a régi dolgok helyére újakat varázsoljunk!

 

Az Újhold energiái segítenek minket abban, hogy vágyainkon, céljainkon gondolkozzunk és dolgozzunk. A most jelenlévő energiák segítenek felgyorsítani a teremtő folyamatokat az életünkben.

Egy olyan gyakorlatot osztok most meg veled, amit elvégezve elültetheted lelked kívánságainak azon magjait, amiket ha kitartóan gondozol, valósággá válnak.

Az Újhold Teremtő Gyakorlata:

1.Írd fel kézzel egy üres fehér lapra életed minden területére (munkahely, barátság, szerelem, lakhely, anyagi helyzet, egészség,stb…) vonatkoztatva a vágyaidat.

Az álmok és célok meghatározása legyen minél színesebb, részletesebb.  Bármilyen lehetetlennek tűnik is, amit kérsz, írd fel erre a lapra!

A határ legyen a csillagos ég, hiszen az Univerzum számára nincs teljesíthetetlen kívánság!

A listád végére írd oda: ezt kérem, vagy ettől jobbat.

2.Ha kész vagy a listáddal menj ki a szabadba, keresd meg a Holdat, állj a fényébe és olvasd fel hangosan, vagy magadba a teleírt papírlapot.

3.Köszönd meg hálás szívvel az Univerzumnak, hogy meghallgatta a kérésedet.

4.Ezután minden egyes nap menj ki a szabadba és olvasd fel a listádat. Soha ne felejtsd el megköszönni az Univerzumnak, hogy meghallgat Téged.

5.Folytasd ezt a gyakorlatot egészen Teliholdig. ( 2017.08.07.)

6.Teliholdkor menj ki a szabadba. Gyújts egy fehér gyertyát. Olvasd fel utoljára a kívánságaidat. És égesd el a papírlapot. Ezzel elengeded az irányítást a vágyaid felett és rábízod az Univerzumra a megvalósítás mikéntjét.

Bármilyen teremtő vagy energetikai gyakorlatot is végzel, mindig hívd segítségül Mihály Arkangyalt, hogy gondoskodjon energetikai védelmedről és felügyelje a folyamatot.

A Holdhoz kapcsolódó gyógyító és teremtő folyamatokat Haniel Arkangyal segíti.

Legyen csodás teremtő napotok!

Forrás:

http://www.tudasfaja.com/ma-est-ujhold-es-szazszoros-teremto-erok-napja-van-hivd-eletre-a-csodakat-oszd-meg-es-hamarosan-teljesul-a-kivansagod/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!