Most beszélt róla először.



„A feleségem, Vali, a fiaim és a család egy pillanatig sem adták fel és nem mondtak le rólam.”

Július közepén hajtottak végre életmentő szívműtétet Boros Lajoson, azután hónapokig senki nem tudta, mi van vele. A rádiós most elárulta, milyen nagy trauma volt a hallgatás oka:

„Az orvosok terve az volt, hogy mélyaltatásban elvégzik a beavatkozást, utána felébresztenek. Na, ez nem sikerült. Amire én emlékszem, a teljes sötétség, hogy ez a műtét közben volt, vagy már utána, azt nem tudom – meséli a rádiós a magazinnak, majd így folytatja – A feleségem, Vali fölém hajol, gyönyörű színesek a fogai, és beszél hozzám: „Lackó, itt van az egész család”… Erre emlékszem, aztán visszazuhantam a semmibe, de a végén mégiscsak magamhoz tértem. Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálomra viszont emlékszem, komoly verekedésbe keveredtem az ápolókkal, amiért berácsoztak, majd ágyhoz kötöttek. Állítólag ebben az állapotban tényleg előfordul agresszivitás, én szerencsémre csak álmomban éltem meg. – mondja Boros, aki a család elbeszéléséből tudja, hogy bár én vagyok a család legidősebb tagja, mindenki tiltakozott az ellen, hogy elmenjen.

„Voltak pillanatok, amikor nagyon kicsi esélyem volt a túlélésre, de a filmekben látott jelenet az én esetemben nem zajlott le. Az, hogy ott állt a család a kómában fekvő ágya mellett és azon tanakodnak, meddig tartsák mesterségesen életben, vagy mikor kapcsolják le a gépeket. A feleségem, Vali, a fiaim és a család egy pillanatig sem adták fel és nem mondtak le rólam.”

Szerencsére a rádiós szépen gyógyul, hetente háromszor jár gyógytornázhoz, és ahogy magyarázza, ez hosszú távon segít. Emellett sokat elszik és sokat alszik, ami szintén jó záloga a gyógyulásnak.

 

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!