Most megtudhatod, hogy milyen lesz a szerelmi életed 2018-ban.



Kos

Most rád köszönt a szerencse, mégpedig egy romantikus párkapcsolat formájában. Végre teljesülhet a szíved nagy vágya, hiszen találkozni fogsz az igazival. Add át magad az érzéseinek, nem kell megijedned most az érzéseidtől. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor egy nagyon romantikus, érzelmekben gazdag év vár rád. Az is lehet, hogy összeköltöztök, vagy egy romantikus utazása fizettek be együtt.

Bika

Az új év megtanít arra, hogy hogyan add át magad az érzéseidnek. Engedd el a félelmeidet, szárnyalj, és végre próbálj megbízni az emberekben. Itt az ideje, hogy esélyt adj az embereknek. Gondold végig, hogy mi az, ami igazán boldoggá tenne az életben. Kérd, és meglátod az Univerzum megadja neked. Figyelj a kisebb jelekre, amelyek reménnyel, és boldogsággal töltenek el, hiszen az élet csodálatos.

Ikrek

Hallgass mindig a szívedre, ne félj az intuíciódra bízni magad. Engedd meg magadnak, hogy élvezd az élet örömeit, állandóan ne ostorozd magad. Ne félj attól, hogy sebezhetővé válsz, ha valakit megszeretsz, nyugodtan engedd közelebb magadhoz.

Rák

A 2018-as évben végre megtanulod szívből elfogadni önmagad, és a körülötted levőket is. Ez nagy megkönnyebbülést hoz számodra, hiszen többé nem foglalkozol a külsőségekkel. Megtapasztalod, hogy amennyit adsz, pontosan annyit is fogsz visszakapni az életben. Tanulj meg elfogadni minden napot szépségével, és nehézségeivel együtt.

Oroszlán

Meg kell tanulnod, hogy a racionalitáson túl is létezik élet. Tárd ki a szíved, hiszen csak így tudod igazán átadni magad a szerelemnek. Most az egyszer felejtsd el a pragmatikus gondolkozást. Élvezd az életet, és felejtsd el az indokolatlan félelmeidet. Ne tervezz nagyon előre, éld át a pillanatot.

Szűz

Úgy tűnik még mindig nem sikerült megtalálnod önmagad. A 2018-as év nagy feladata az lesz számodra, hogy légy jóban magaddal. Hogyan szerethet valaki téged, ha te nem vagy képes szeretni saját magad? Ne csak a hibáidat vedd észre, összegezd, és szeresd a jó tulajdonságaidat is.

Mérleg

Ez az év az önmagadhoz való visszacsatolásról fog szólni számodra. Meg kell tanulnod felállítani a határokat, és nemet mondani. tanuld meg tisztelni magad, így mások is sokkal jobban fognak tisztelni. A párkapcsolatodban is sokkal nagyobb egyensúly alakulhat ki, ha jóban vagy magaddal. Döntsd el, hogy minden a legnagyobb rendben van, és akkor úgy is lesz.

Skorpió

Meg kell tanulnod 2018-ban boldognak lenni. Hidd el, hogy te is megérdemled, nem kell mindig az áldozat szerepét játszanod. Nem kell olyan nagy erőfeszítés ahhoz, hogy jobban érezd magad. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik vidámak, és jól érzik magukat a bőrökben. Így kellőképp feltöltődhetsz pozitív energiával.

Nyilas

Légy magabiztosabb, és élvezd az életet, adj időt, és teret, hogy többet tudj önmagaddal foglalkozni. Szánj időt a hobbijaidra. Keressetek a pároddal olyan közös elfoglaltságot, amelyben mind a ketten jól érzitek magatokat. Így sokkal közelebb kerülhettek majd egymáshoz.

Bak

Túl sokat stresszelsz, és aggódsz, ezért kockán foroghat a mentális egészséged. Próbálj egy kicsit megnyugodni, és tölts több időt szeretteid körében. Ha egy kicsit kimozdulsz a mindennapi mókuskerékből, sokkal más szemszögből fogod látni már a saját problémáidat is. Ha kikapcsolódsz, eljársz szórakozóhelyekre, színházba, moziba, és nem csak otthon gubbasztasz, akkor esélyt adsz arra is, hogy találkozz életed szerelmével.

Vízöntő

Mindig tele vagy új elképzelésekkel, túláradó energiával, éppen ezért képes vagy színt hozni bárkinek az életébe. Nagyon erős vonzerővel rendelkezel, melletted soha nem unalmas az élet. Most egy számodra is kedvező romantikus kapcsolatba bonyolódhatsz, aminek akár hosszútávú kimenetele is lehet.

Halak

Egy nagy döntés előtt állsz a 2018-as évben, egyedülállóként egy nagyon komoly kapcsolat várhat rád, csak rajtad múlik, hogy képes vagy-e kimutatni az igazi érzéseidet. Próbálj határozottabb, és erősebb lenni, ne félj önmagadtól. Felejtsd el a negatív gondolatokat, most az egyszer adj esélyt a vidámságnak az életben. Hidd el így sokkal vonzóbb leszel, és hamarabb párra fogsz találni.

Forrás:

http://szorakozzonline.hu/2017/12/20/boldog-parkapcsolatrol-abrandozol-szerelmi-horoszkop-2018/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!