A színész nyíltan beszélt szerelmi életéről...



Bár el­mon­dása sze­rint sok­kal meg­fon­tol­tabb lett, nem ki­zárt, hogy a ko­rábbi kap­cso­la­ta­i­ban je­lent­kező prob­léma vissza­tér!

Őszinte vallomást tett Stohl András, akivel Ancsikával történő szakítása óta alaposan felgyorsultak az események. A Class FM Morning Show-jának műsorvezetője lett, emellett szinte mindennap játszik, még akkor is, ha a rádiózás miatt távozott a Vígszínház társulatából.

Ami a magánéletét illeti, rátalált a szerelem egy fiatal és rendkívül csinos lány oldalán, aki bár tudomásunk szerint meglehetősen féltékeny, harmonikus párkapcsolatban él Bucival.

Stohl ennek ellenére mégsem tud igazán boldog lenni! Ennek egyik oka, hogy nehezen tudja összeegyeztetni magánéletét a rengeteg munkával. Ráadásul hamarosan újra forgat!

'Egy párkapcsolat sosem egy ember miatt megy tönkre. Mindig kettőn áll. Nyilván most az a helyzet, és ez a gyerekeimmel kapcsolatban is igaz, hogy ha nem érek rá, akkor ők odajönnek. Ez két emberen múlik. Nyilván ezt meg kell tennie a páromnak is, és ő meg is teszi, hogy odajön, vagy megkérem Ancsit, hogy hozza oda a gyerekeket, akiknek nyilván egyébként is izgalmas lesz a forgatás világa. Lehet teremteni lopott időket, de nem akarom becsapni magam, tudom, hogy ez nem az a koncentrált együttlét, ami kellene'

kezdte a Blikknek az 50 éves színész, aki  bár saját bevallása szerint rengeteget változott, egészen sosem lesz elégedett.

'Azt gondolom, hogy elég jó irányba tart az életem, de persze ezt majd az idő eldönti. Teljes boldogságról nem tudok beszélni, mert amitől az életem egyik oldala boldog, az a másik oldalból vesz el. Ilyen az élet'

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-stohl-andras-szinesz-class-fm-morning-show-buci-szerelem

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!