Elszólták magukat.



Egyre kö­ze­lebb a nagy nap, május 19-én veszi el ame­ri­kai sze­rel­mét Harry her­ceg - és aztán már jön is a pár első gye­reke?

Észak-Írországba látogatott Harry és Meghan, és felkerestek egy innovatív babaholmikat gyártó tudományos vállalatot is. Itt az amerikai színésznő egy olyan kijelentést tett, amely felvillanyozta a briteket: nemsokára nekik is szükségük lesz hasonló felszerelésekre - írja az Express.

A jegyesek többek között egy babafürdető kádat, egy matracot és egy Mózes-kosarat néztek meg alaposabban - a herceget főleg a kád érdekelte. Az őket körbevezető vállalatvezető, Sinead Murphy szerint Harry már többször is fürdette unokaöccsét és unokahúgát, és szerinte az sem lenne meglepő, ha hamarosan megérkezne a pár első gyermeke.

A britek izgatottan lesik a szerelmesek minden lépését, és sokan már fogadásokat kötnek arra vonatkozóan, hogy mikor érkezik az első baba a családba. Meghanról az eddigi látogatások során már kiderült, hogy nagyon szereti a piciket, és novemberben Harry is arról beszélt, hogy néhány év múlva szeretnének gyereket - a jól értesültek szerint azonban már nem kell ennyit várni a baba érkezésére!

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-maris-jon-a-baba-elszolta-magat-harry-herceg-menyasszonya

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!