Ez a valódi ok.



Hien a hírek sze­rint nem­csak ha­za­köl­tö­zik, hanem ha­ma­ro­san a kép­er­nyőn is fel­tű­nik az egy­kori me­ga­sztá­ros.

Ám úgy tűnik, ez nem volt könnyű feladat számára, ezért a vietnami származású egykori megasztáros hazajön pihenni. Már amennyire erre lesz lehetősége, a Blikk ugyanis úgy tudja, Hien lesz az ősszel a TV2-n adásba kerülő show, a Sztárban sztár egyik versenyzője.

Talán tényleg feltűnök majd itt-ott, de erről még nem beszélhetek

– nevetett Hien, aki azt megerősítette, hogy egy ideig biztosan Magyarország lesz a székhelye.

 Jó lesz egy kicsit újra itthon lenni, hiszen bármennyire fejlett a technika ahhoz, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot, személyesen mégis más a szeretteimmel és a barátaimmal beszélgetni, mint videócseten – mondta az énekesnő. Akinek a Disney Fantasia című rajzfilm hangzását kellett újraalkotnia diplomamunkájában.

Hien nemcsak a barátai, de családtagjai miatt is szeretne kis időt itthon tölteni, mielőtt a következő szemeszterben lediplomázik. Bűnszervezetben elkövetett embercsempészet miatt első fokon öt év börtönbüntetésre ítéltea bíróság Hien szökésben lévő apjátáprilisban. Az édesanyja 1 év, féltestvére 2 év 6 hónap letöltendő börtönt kapott. Az énekesnő bizonyosan szeretne együtt lenni a szeretteivel.

Forrás:

https://ripost.hu/cikk-eleg-volt-ezert-koltozik-haza-amerikabol-hien/?source=erdekes

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!