Megdöbbentő a valódi ok.



Balázs Klári és Korda György 37 éve alkotnak boldog párt. A harmóniába azért az elején sokan belerondítottak: titkokat árult el kapcsolatukról az énekesnő.

Klárika elárulta, miért tartotta meg volt féje vezetéknevét. 

'Nem tudják elképzelni, hogy mennyi szemrehányást kaptam azért, mert a volt férjem nevét hordom. Bántottak azzal, hogy milyen házasság lehet, hogy ilyen régóta, 37 éve együtt vannak, és még mindig nem vette fel a Gyuri nevét. Elgondolkodtam azon, hogy is történt ez. Miért használom az első férjem nevét? Ez egy külön történet. Rájöttem, hogy igazából azért maradtam Balázs Klári, azért ragaszkodtam ahhoz a nevemhez, mert meg akartam felelni az embereknek. Igazából én nagyon boldogan, szívesen és rohanva lettem volna Korda Klári, de annyi támadás ért akkor szűk és távolabbi körökből, hogy na ugye, a kis érdeknő, a kis aranyásó. Hogyha én akkor eldobom azt a nevemet, amivel elkezdtem ezt a pályát, és két Korda lesz, akkor ezt az isten nem mossa le rólam' - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180107-balazs-klari-37-eves-titkot-arult-el-ezert-hordja-meg-volt-ferje-nevet-az-enekesno.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!