Mutatjuk mi várható.



Kedd

A fátyolfelhők és a változó mennyiségű alacsonyabb szintű felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél megerősödik, a Nyugat-Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 8 fok között, északkeleten a szélvédett helyeken 3 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Szerda

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Csapadék nem valószínű. A déli szél megélénkül, a Dunántúlon erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 10 fok között, a szélvédett tájakon 5 fok alatt, a szelesebb Kisalföldön 10, 12 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

sütörtök:

Többnyire erősen felhős lesz az ég, de délelőtt még vékonyabb lesz a felhőzet. Szórványosan fordulhat elő eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat. A délnyugati, majd az északira, északnyugatira forduló szél többfelé a Dunántúlon megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de az Észak-Dunántúlon ennél pár fokkal hűvösebb is előfordulhat.

Péntek:

Erősen felhős lesz az ég, majd a Dunántúlon csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább csak keleten várható eső, zápor. Egy-egy zivatar sem kizárt. Az északi, északnyugati szél időnként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között alakul.

Szombat:

Északkeleten felől csökken a felhőzet, kevés csapadék főleg délen és keleten fordulhat elő. Az északkeleti szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Forrás:

http://www.life.hu/news/20180401-napsutes-es-zapor-is-varhato-a-jovo-hetre-idojaras.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!