Lakitelek - Saját anyja karjai közt, alig pár méterre a kórház intenzív osztályától halt meg egy lakitelki óvódás.



  Az anya karjai közt halt meg a gyermek / Illusztráció: Northfoto      

       

A kisfiú egy kirándulás után lett rosszul, hányt, hasmenése volt, halálát rotavírus miatti kiszáradás és keringésének összeomlása okozta. Tíz nappal később az édesanyát újabb csapás érte: a férjét vesztette el, így három gyerekkel maradt egyedül.

Az asszonyt egymás után érték a tragédiák / Illusztráció: Northfoto    

- 8 óra felé észrevettem, hogy nagyon furcsán veszi a levegőt, elkezdett zihálni, félrebeszélt, abban a pillanatban hívtuk az ügyeletet – mondta Balláné, a kisfiú édesanyja a Tényeknek.

- Este 10 körül érkeztünk meg a kecskeméti kórházba. Nem akart a mentős bácsi kezében menni, így átvettem én. Én vittem, amikor a liftből kiszálltunk akkor elernyedt a kezemben. Rohantunk a vizsgálóba és ott azt mondta az orvosnő, hogy menjek ki –  folytatta az anyuka.

Az asszony férje a gyermek temetése után egy nappal halt meg / Illusztráció: Northfoto    

Az asszony férje egy nappal a gyerek temetése után halt meg az otthonukban.

- Odahajoltam hozzá, megpofozgattam az arcát, szóltam neki semmit nem reagált, rátettem a fülemet a mellkasára, akkor vettem észre, hogy nem dobog a szíve. Akkor visszaigazítottam az ágyra és elkezdtem a szívmasszázst. Ordítottam az öcsémnek, azonnal hívd a mentőket nagy baj! – idézte fel a szörnyű perceket a nő. A lakitelekieknek köszönhetően - akik több mint 300 ezer forintot gyűjtöttek - az asszony el tudta temettetni férjét is.

Forrás: www.blikk.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!