Nálunk semmi nem működik az tuti.



A csillagjegyed elárulja, kivel ne kezdj ki soha!

Csillagjegyünk alaptulajdonságainkon kívül bizony arról is árulkodik, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel illenek hozzánk, akikkel akár egy egész életet le tudunk élni boldogságban. Arról azonban kevesebb szó esik, vajon kik azok, akiket jobb, ha elkerülünk, mert velük a párkapcsolat soha nem lesz működőképes. Mutatjuk a 4 legrosszabb párosítást!

Ikrek - Halak

Elsőre úgy tűnhet, ez egy jó találkozás, hiszen mindketten szeretnek társaságba járni és okosak. A Halak azonban túl csöndes a mindig beszédes Ikrekhez. Mindkettőjüknek szárnyal a fantáziája, ám az hamar kiderül, egészen másra vágynak az ágyban is. Nagyon rossz kombináció!

Mérleg - Rák

A Mérleg kedvességével azonnal magába bolondítja a Rákot, aki már az első pillanattól azt tervezgeti, hogyan öregszenek meg egymás mellett. Ez fojtogató a Mérleg számára, aki menekülni akar. A Ráknak nagyon fog fájni, hogy a Mérleg látszólag ráunt a szexre, holott az a valószínűbb, hogy már más ágyában keresi a boldogságot.

Bak - Kos

A földjegyű Bak folyamatosan azon dolgozik, hogy lehűtse a tüzes Kost, amit utóbbi annyira azért nem díjaz. A Kos szenvedélyre és változatosságra vágyik az ágyban, míg a Bakot igazán nem hatja meg a dolog. Ha nagy a szerelem, egy darabig biztosan együtt maradnak, de egyszer tuti, hogy vége lesz.

Vízöntő - Skorpió

A Vízöntő számára a Skorpióban túl sok az erotika, ő valójában egy beszélgetőpartnerre vágyik. Persze a szex is érdekli, de igazán csak akkor indul be, ha partnere előtte lenyűgözi őt a szavaival. És hát, ebben nem a Skorpió a legjobb. Szóval jobb nekik külön.

Forrás:

https://www.femcafe.hu/cikkek/bed-love/parhoroszkop-legrosszabb-parok-csillagjegy-szerint?page=2

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!