Érdekes dolgokat említett a volt férj...



Kicska Lászlót kérdezték arról, hogy milyen érzés újból a volt feleségével dolgozni. Arról is szó esett, hogy van-e esély egy esetleges újrakezdésre? 

Ahogy azt már megírtuk, Keresztes Ildikó volt férje lett újból az énekesnő menedzsere. Ő szervezi a az 52 éves sztár koncertjeit. Mindkettejük számára furcsa lehet ez a helyzet, hiszen annak idején 26 évig alkottak egy párt, ebből 5 évig házastársakként. 

Ám egy 23 éves fiatal lány elcsavarta a híres gitáros fejét, ezért László elvált Ildikótól, aki érthetően rosszul viselte az eseményeket, de állítása szerint ő sosem mutatja, ha rossz passzban van. Az Edda Művek gitárosa volt az énekesnő menedzsere, de az eseményeket követően Ildikó új kolléga után nézett. 

Ám most újból együtt dolgoznak, és sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon félre tudják-e tenni a magánéleti közös múltjukat? 

'Szigorúan munkaviszony a miénk. A kapcsolatunk bensőséges barátsággá szelídült. Biztosak vagyunk benne, hogy semmilyen probléma nem merül majd fel' 

- mondta László

Mégis rengetegen szurkolnak nekik, hátha újból egymásra találnak, ugyanis a közvélemény szerint nagyon jól mutattak egymás mellett: 

'Mindketten valóban szép emberek vagyunk, de külön tudjuk választani a magánéletet a munkától' - írta meg a hot! Magazin.

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20170629-volt-ferje-vallott-keresztes-ildikorol.html

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!