Szörnyen pontos az biztos.



Ilyenek az egyes csillagjegyek valójában. Formájuk és színük alapján a lepkék az életet képviselik!

Bizonyos kultúrákban a lepkét a remény és a változás szimbólumaként tartják számon. Az alábbiakban, minden hónaphoz egy-egy lepke képét társították, mely árulkodó jegyekkel szolgál az abban a hónapban születettről.

Január

Nagy szíved van, és mindig tartogatsz néhány jó szót az embereknek. Csodálnak téged optimizmusodért és pozitív gondolkodásodért. Mindig meghallgatod az arra szoruló embertársaidat. Szép vagy és szabad, akár a pillangó, és másokat is képes vagy boldoggá tenni.

Február

Amint belépsz valahová, minden tekintet rád irányul, még ha nem mindig veszed is észre, hiszen sugárzik belőled az önbizalom. Az emberek, ezért vagy szeretnek, vagy nem tudnak elviselni, de legtöbbje mégis az első csoportot népesíti.

Március

Az a fajta ember vagy, aki sohase adja fel. Lehet, hogy nincsenek mindig zseniális ötleteid, vagy, hogy nem sikerül mindent megoldanod elsőre, de te akkor sem adod fel. Határozott, megbízható személyiség vagy erős egyéniséggel.

Április

Szentimentális vagy és ezt nem is rejted véka alá. Az emberek ezért a tulajdonságodért szeretnek, hiszen tudsz beszélni az érzéseidről. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, de pozitív személyiségeddel, érzékenységeddel szebbé teszed a világot.

Május

Csodálatos ember vagy! Mégis sok embert megfélemlít a személyiséged, ezért vannak, akik nem kedvelnek. De aki jól ismer téged, az szeret is. Bár erős személyiség vagy, szeretteidért bármit képes vagy megtenni.

Június

A világ a hozzád hasonló emberektől lesz szép. Csodálatos, érzékeny és jó teremtés vagy, bármikor kész segíteni másokon, amiben jó megérzéseid segítenek téged.

Július

Nagyon bátor személyiség vagy. Őszinte ember vagy, aki mindig kimondja, amit gondol, és ezt értékeli a környezeted. Bár erős személyiség vagy, mindig tudod az illemet és jólelkűség jellemez.

Augusztus

Mindenki téged csodál az őszinteségedért. Kevesen ismerik be, ha tévednek, de te képes vagy erre. Hamar elnyered mások bizalmát, de soha nem élsz vissza azzal. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni.

Szeptember

Nagyon kíváncsi és gazdag képzelő erővel, valamint kreativitással megáldott ember vagy. Mindig megtalálod a módját annak, hogy jól sikerüljenek a dolgaid. Mindig vannak rejtett energia tartalékaid, és ezért barátaid is szeretnek. Szeretsz, és tudsz is tanácsokat adni embertársaidnak.

Október

Minden kihívást energiával és bátorsággal közelítesz meg. Nagy szíved van, és kész vagy mindig segíteni másokon. Barátaid szívesen fordulnak hozzád problémáikkal.

November

Nagyon kreatív vagy és mindig találsz megoldást a felmerülő problémákra. Kész vagy tanácsaiddal másokon is segíteni. Sokszor úgy tűnik mások számára, hogy a te saját kis világodban élsz, valójában mindig a praktikus gondolkodás jellemez téged.

December

Olyan ember vagy, aki sokra viszi az életben, bárhonnan is indultál el. Soha nem vagy elégedett azzal, amit elértél, mindig többet és többet szeretnél, és ezért az ambíciódért szeretnek társaid. Amikor más feladja, te még akkor is újra próbálod, addig, amíg úgy sikerül, ahogyan eltervezted.

(filantropikum)

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!