A 6 szimbólumból választhatsz... ne habozz dönts az egyik mellett...



6 kelta szimbólumot láthatsz a képen, nézd meg alaposan őket és dönts szívből! Válassz egyet és megnézheted mit üzen neked. Feltárja a jelenlegi helyzetedet, érzéseidet és utat mutathat a jövőre nézve. Neked melyik tetszik igazán, melyik vonz a legerősebben?

1. Életfa

Nagyon fontos számodra a család. Ez áll az első helyen. Az energiáidat, az erődet innen meríted, elképesztően mély gyökerekből ered ez a kötődés. Emellett a múlt is kiemelkedő szerepet játszik az életedben. Nagyon mély érzésű ember vagy, őszinte gondolatokkal és cselekedetekkel teli.Gyakran keresnek fel téged azért, hogy hallgasd meg őket, segíts a problémákra megoldást találni. Mindig is érettebb voltál a veled egykorúaknál. Szeretsz kirándulni, imádod a természetet. A csend sosem zavart.

Ezt üzeni a szimbólum:

Próbálj néha nemet is mondani és tanuld meg azt, hogy te magad is fontos vagy. Magaddal is kell foglalkoznod, nem csak mások problémáival.

2. Belső Tűz

Állandó pörgésben vagy, szinte sosem állsz meg. Egyszerre több feladatot is könnyen el tudsz látni, a figyelmed ezer fele ágazik, mégis mindent észreveszel. A legapróbb dolgokat is kiszúrod és olyan részleteket is meglátsz, amiket mások talán nem. Nyughatatlan, fáradhatatlan vagy, legalábbis annak hiszek magad. Olyan erős energiát sugárzol, hogy ez a pozitív gondolkodás másokra is ráragad. Jókedved ragadós, a társaság középpontja vagy. Nagyon tudsz szeretni, de nehezen tudsz elengedni valakit.

Ezt üzeni a szimbólum:

Tanulj meg megállni és élvezni a pillanatot. Ha tudod, hogy valami már nem működik, engedd el, ne húzd tovább az időt, teljesen fölösleges, mert a régi érzelmek már nem fognak visszatérni. Nézz mélyen magadba és a múltban történt fájó eseményt dolgozd fel, ne söpörd a szőnyeg alá. Muszáj feldolgoznod lelkileg, különben sosem tudsz majd továbblépni.

3. A Hatalmas Sárkány

Nagyon erős személyiség vagy, aki nem csupán a saját maga igazáért, de másokért is állandóan harcol. Gyűlölöd a hazugságot és azt, ha ártatlanokat bántanak. Szellemileg és fizikailag is képes vagy megvédeni másokat, szinte nem ismered a félelmet. Óriási tűz ég benned, olyan, mintha legbelül valami mindig fortyogna. Nagyon régóta bánt valami, és ez a fájó érzés csak nő és nő benned, úgy érzed felemészt.

Ezt üzeni a szimbólum:

A legfontosabb az, hogy saját magaddal legyél békében. Most a te időd jött el. Gondold át mi az ami bánt és miért, keress rá megoldást, mert különben nem tudsz tovább előre menetelni. Meg kell tanulnod elfogadni a kudarcot, azt, hogy nem sikerülhet mindig minden. Ettől függetlenül, te ugyanolyan jó és becsületes ember maradsz, akinek nemcsak az ereje óriási, hanem a szíve is.

4. Kelta ötszög:

Rengeteg arcod van, téged nagyon nehezen lehet kiismerni. Nem szívesen mutatod meg az igazi énedet, mert attól félsz, hogy ettől sebezhetővé válsz. Szeretsz mindig mindent kézben tartani, irányítani, megoldani. Úgy érzed számodra nincs lehetetlen. Ha kell, egyszerre két dolgot is le tudsz vezényelni, gond nélkül, életed ez az állandó pörgés. Nagyon tudsz figyelni, ráérzel mások gondjaira. Néha egy kicsit sok is vagy.

Ezt üzeni a szimbólum:

Néha hagyd, hogy mások önmaguktól is rátaláljanak a megoldás kulcsára. Bőven elég az, ha bizonyos helyzetekben csak állsz a másik mögött teljes vállszélességgel és hátulról támogatod őt az útján. De az utat ne te jelöld ki mindig. Adj teret másoknak. Tanulj meg jobban bízni az emberekben. Nevess többet, ne csak mindig a problémákon agyalj. Élvezd a pillanatot, mert csak egyszer élsz! Keresd meg a szépet és a jót magad körül és meglátod mennyivel könnyebbé válik a szíved-lelked!

5. A Mágikus Macska

Van két oldalad. Az egyik nagyon bújós, szeretetre éhes, aki csak arra vágyik, hogy szeressék. De ha probléma adódik, akkor előbújik a keményebb éned is. Ha kell karmolsz, harcolsz, kőkeményen odamondasz. Ilyenkor nehezen állsz le, még akkor sem, ha tudod, nincs igazad. Nagyon energikus, szenvedélyes ember vagy, tele érzelmekkel. Nem tartod vissza a könnyeidet ha sírni kell, az érzelmeidről pedig szívesen beszélsz is. Nagyon hirtelen kötsz barátságokat és sokszor sokkal többet képzelsz a másik emberbe, mint ami valójában benne van.

Amit a szimbólum üzen:

Ne tárulkozz ki mindenkinek, mert sajnos nem mindenki érdemli meg és van, volt, lesz, aki visszaél a bizalmaddal. Hallgasd meg mindig a másik oldalt is, mielőtt véleményt mondasz. Ha úgy érzed valakit igazságtalanul megbántottál, ne félj bocsánatot kérni. Hidd el, nagyon szerethető emberke vagy, legyen több önbizalmad, igazán értékes vagy, ezt értsd meg, hidd el, fogd fel végre!

6. Napvirág

Gyönyörű lelked van. Mindig mindenben meglátod a szépet és a jót. Állandóan keresed a másikban a szép tulajdonságokat. Sokszor azonban olyat is beleképzelsz, ami nem is létezik, így gyakran rosszul választasz magadnak társat. Úgy ragyogsz, mint a nap. Hihetetlenül erős kisugárzásod van annak ellenére, hogy csendesebb típus vagy. Szavak nélkül elérsz több mindent, mint más, hangoskodva, harsányan. Igazi példalép vagy mások számára, rengeteg jót tettél már, szívesen segítesz a rászorulókon, ahogy csak tudsz. Nincsen sok igaz barátod, mert nehezen nyílsz meg.

Amit a szimbólum üzen:

Adj időt, szükség van időre ahhoz,. hogy a másikat jobban és mélyebben megismerd és ne képzelj bele nem létező tulajdonságokat. Légy résen, mert lehet hogy valaki visszaél a segítőkészségeddel. Erősítsd meg jobban a lelkedet, mert olyan, akár egy törékeny virágszál. Neked is van problémád, de inkább másokéval törődsz. Állj meg és szánj magadra is időt. Ha ezt megteszed később még erősebben tudsz majd ragyogni!

Forrás:

https://zarojel.hu/valassz-egy-kelta-szimbolumot-ezt-uzeni-neked/

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!