Szépen kerekedik a pocija.



Aranyos fotókon látható.

Pippa Middleton idén áprilisban jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A 34 éves előkelőség és férje, James Matthews számára óriási örömhír volt, hogy hamarosan egy új kis jövevény ragyogja be a mindennapjaikat.

Egyre nagyobb a pocakja

Katalin hercegné várandós húgát a minap Londonban fotózta le egy lesifotós, egy nagyon csinos és nyárias ruhát viselt, éppen biciklizni készült. A kismama saját bevallása szerint állapotosan sem mond le a sportról. A Waitrose Weekend nevű angol lapban írt cikkében el is magyarázta, melyik az a mozgásforma, ami a szívéhez nőtt.

pippa-middleton-babapocak

- Az úszás a terhesség alatt a súlytalanság csodálatos érzését adja. Magabiztosan állíthatom, hogy ez a legélvezetesebb és legjobb mozgásforma számomra, amióta tudom, hogy babát várok - fogalmazott.

Hozzátette, hogy az úszás abban is sokat segít neki, hogy a terhességgel járó vizesedést csillapítsa. A végtagjai egyáltalán nem dagadnak, pedig a nyári időszakban sokaknál fokozottabban jelentkeznek ezek a zavaró panaszok.

A terhessége előtt is igazi sportrajongó volt, triatlonon is részt vett, emellett rendszeresen teniszezett. Mivel állapotos, a futással felhagyott, emellett nem annyit edz, mint régebben, de igyekszik fitten tartani magát.

Forrás:

https://femina.hu/vilagsztar/pippa-middleton-babapocakja/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!