Erre sem gondolt igazán senki...



Vujity Tvrtko a Facebookon értekezett Hosszú Katinka és Shane Tusup házassági válságáról, és az edző beszédéről, amit az Év sportolója gálán mondott. Tvtko olyan dolgokról is beszámolt, amit csak a gálán résztvevők láthattak.

'Amit Ti nem láthattatok: tegnap a sportgálán sosem tapasztalt fotóstömeg fényképezte a az érkezőket, ám vakuerdő igazán akkor árasztotta el fénnyel az előteret, amikor megérkezett Shane. Majd megérkezett Katinka. Ezt követően pedig több kolléga összepakolt és elment. Megtették kötelességüket, mehettek.
A Nemzeti Színház impozáns épületének nézőtere színültig megtelt sportolókkal, sportvezetőkkel, olimpiai és világbajnokokkal. Ám még közülük is sokan a rezdüléseket figyelték. A nézőtér jelölteknek fenntartott részében a két főszereplő tényleg nem ülhetett volna távolabb egymástól. A nézők közül pedig sokan jobbra, majd balra, majd ismét jobbra, majd ismét balra tekintettek.
Alakulhatott volna másképp: úgy, hogy a 460 sportújságíró szavazata alapján más lesz az év edzője. Esetleg más az év sportolónője. De ez már történelem, a műsorközlő azt közölte, hogy az év edzője Shane Tusup. Felállt. Begombolta öltönyét. Megpuszilta anyukáját. Fellépett a színpadra. Átvette a díjat. Papírokat vett elő. Intett a műsorvezetőnek. Fújt egy nagyot. És remegett a keze... (...) Állt ez a fiú és harcolt. Harcolt a magyar nyelvvel, harcolt a papírokkal, remegő kezeivel. Harcolt a könnyeivel. Iszonyatos erő kellett mindehhez. Mi jut eszembe a beszédről? EMBERI!' - írta a riporter közösségi oldalán.

Tvrtkónak Sós Csaba szövetségi kapitány elmondta, hogy Katinkának előbb-utóbb be kell jelentenie, hogy ki lesz az edzője a következő évben. Ez sportszakmai és pénzügyi kérdés is.

 

Forrás:

http://www.life.hu/sztarok/20180113-hosszu-katinkanak-elobb-utobb-be-kell-jelentenie-hogy-ki-lesz-az-edzoje-a-kovetkezo-evben.html

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!