Te szerinted ezek a csillagjegyek között vagy?



A Szűz folyton aludna

Szűz lustának csöppet sem mondható, csak a nagy igyekezetbe fárad bele, hogy mindent tökéletesen csináljon. Talán a Szűz az a csillagjegy, amelyiknek mindenki másnál több alvásra van igénye és szüksége. Nagyon keményen és nagyon sokat dolgozik, ezért is fontos, hogy mindig kipihenje magát. Pontosan tudni, mikor aludt keveset, mert ilyenkor zsörtölődik, morgolódik a leginkább, és egyáltalán nincs jó kedve, a kávét pedig dönti magába. Ilyenkor pedig nem könnyű őt elviselni. Ha teheti, szó szerint átalussza a fél napot. Érdemes hagyni, mert amikor a Szűz kipihenten ébred, bájos, kedves, vidám, és még a hibák fölött is könnyebben elsiklik.

A Bika lustaságból jeles

Bika az a csillagjegy, aki a leginkább szereti a lazítást, a lustálkodást. A Szűz és a Bak mellett ő a harmadik földjegy, talán ezért sem véletlen, hogy folyton visszahúzza az ágya. Alapból sem sietős típus, megfontolja minden lépését. Imádja a kényeztetést, a finom ételeket, ha pedig teheti, lustálkodik naphosszat. A Bika mellett szól, hogy sokat dolgozik, és meg is teremti a kényelmes élethez szükséges anyagiakat. Amikor pedig pihenni akar, akkor pihenni akar. Sokak szemében lustának tűnhet, pedig inkább arról van szó, hogy az átlagoshoz képest neki is jóval több az alvásigénye. Ahhoz, hogy hétfőn újult erővel vesse bele magát a munkába, gyakran át kell aludja a vasárnapot. Ha szombat este kiruccant, akkor pláne.

A Ráknak ki kell aludnia az érzelmeket

Rákról tudni, ő az egyik legérzelmesebb csillagjegy. Bármit is tegyen vagy akárcsak gondoljon, abból nem tudja az érzéseit kizárni. Döntéseiben is szinte mindig az érzelmei irányítják. Nem véletlen így az sem, hogy az érzelmek nagyon erősen kimeríthetik fizikailag, lelkileg egyaránt. Éppen ezért neki is nagyon sok alvásra van szüksége. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Rák szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. A reggeli óracsörgés önmagában stresszt okoz neki. Azt szereti, ha kényelmesen, nyugodtan, magától ébredhet. Viszont így minden reggel durván elaludna, ezért állítja be a vekkert. Amikor keveset alszik, az egész napja rémes, képtelen koncentrálni, és ilyenkor még érzékenyebben reagál minden őt érintő megjegyzésre.

A Halak az álmodozásba fárad bele

Halak a Rákhoz hasonlóan vizes csillagjegy. Álmodozó, érzékeny és nagyon kreatív csillagjegy. Nem mondhatni róla, hogy mindenkor a földön járna, sőt meglehetősen sok időt tölt azzal, hogy a felhők között lebeg. Viszont ilyenkor gyűjti az alkotáshoz szükséges inspirációt. Amikor pedig órákon át alkot, a fantáziáját használja, erősen hatnak rá az energiák is, ezek az energiák pedig nagyon kimeríthetik. Nem véletlen, hogy a Halak is nagyon-nagyon sokat alszik. Mások szerint rémesen lusta, csinál valamit, aztán naphosszat pihen. Nem véletlen, hogy gyakran uralkodik káosz körülötte. Nincs ideje az olyan földi dolgokra, mint a takarítás. Aztán amikor már ki sem lát a szemétdombból, a rendrakás meríti ki annyira, hogy muszáj újra pihennie.

 

(via science and metaphysics)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!