Vajon te köztük vagy?



Hamarosan itt a tavasz, de még akad egy hónapunk a télből. Kíváncsi vagy, hogy te is azon szerencsés csillagjegyek közé tartozol-e, akik teljes derűvel köszönthetik a természet újjászületését?

Olvass tovább!

Ikrek – Újra optimistán!

Nem tagadjuk, nehéz évet hagytál magad mögött, sőt az évkezdés sem volt egy sima út, de ennek hamarosan vége. Belerázódsz az új évbe, és minden a lehető legnagyobb rendben fog menni. Fontos, hogy te is elhidd és ne lógasd tovább az orrodat.

Szakadj ki a hétköznapok szürkeségéből, kelj útra, csinálj valamit, amit eddig még nem próbáltál. Keress hozzá társakat, de egyedül is belevághatsz valamibe. Sok új ismeretséget köthetsz, ha nyitottá válsz rá és ezek a kapcsolatok a jövődet is alapjaiban fogják megváltoztatni. Az életed végre visszafordul a pozitív kerékvágásba és te is újra rátalálsz önmagadra.

Mérleg – A figyelem középpontjában

Mondhatni megmagyarázhatatlan, de tombol benned a tettvágy, a mehetnék. Le sem lehet téged lőni. Állandóan azon jár az eszed, hogy hová mozdulhatnál ki. Tégy is úgy! Szervezz programokat és fogadj el minden meghívást. Lehetőséged nyílik új élményeket megtapasztalni és új kapcsolatokat építeni.

Ne lepődj meg, ha a figyelem középpontjába kerülsz, hiszen megnyerő személyedre könnyen rákapnak az emberek. Élvezd és alapozd meg a tavaszi és nyári zsongást már most.

Halak – Természettel újjászületve

Ez az időszak spirituális szinten az egyik legjobb lesz az évedben. Fontos, hogy sokat foglalkozz magaddal fizikailag és lelkileg is. Meditálj, jógázz, kerülj kapcsolatba önmagaddal. Lehet, hogy a közelmúltban történt egy nagyobb trauma, amiben egy kicsit te is meghaltál. Itt az idő elengedni és újjászületni.

Álmodozz és tervezz, de ne görcsösen, csakis tiszta szívvel és türelemmel. Bármi, amire vágysz, elérkezik hozzád, csupán hinned kell és energiát sugározni felé.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!