Nekik nagyon jó évük lesz.



A Kos élete nagyot fordul

2018 bámulatos változást ígér a Kos csillagjegynek, az új év valódi izgalmat és kihívásokat tartogat. A változás mindenkor felcsillantja a szemed, de ne gondold, hogy azért a kisujjadat sem kell megmozdítanod. Éppen ellenkezőleg, aktivitás és cselekvés nélkül semmi sem változhat. A Jupiter bolygó kedvezőfényszögének köszönhetően végre minden csontvázat kiboríthatsz a szekrényedből. Ami elmúlt, megtörtént, lépj túl rajta, hiszen új kezdet, új lehetőségek és szerencse várnak rád. Ha máris megtetted a céljaid megvalósulásáért a legfontosabb lépéseket, akkor az eredményt is hamarosan realizálhatod. Haladj tovább az önmegvalósítás útján, így egyre inkább magadhoz vonzod a hozzád illő feladatokat és embereket. A magánéletedben is csodás fordulatra számíthatsz. Csupán légy türelmes, és hidd el, minden bekövetkezik a maga idejében.

A Mérleg révbe ér 2018-ban

Mérleg csillagjegynek 2018 az édes megkönnyebbülést ígéri. Végre olyan fordulat áll be az érzelmi életedben, amire nagyon hosszú ideje vársz. Váratlan találkozásban lesz részed, és a szüleiddel való kapcsolatodat is rendezni tudod. A váratlan fordulatok bolygója, az Uránusz kedvező fényszögének köszönhetően a szerelmi életed régóta nem látott mértékben pezsdül fel. Az igazán hozzád illő partnerrel hoz össze a sors, ha még keresed a társadat. Ha már párkapcsolatban élsz, a szerelem elmélyülhet köztetek, vagy bámulatosan éled újjá. Bárhogyan is történjen, a magánéletedben olyan átalakulásra számíthatsz, amely mindenképpen kijár neked. Az is biztos, a lélek, a személyiség, az önismeret ebben az évben még inkább foglalkoztatni fog téged.

A Skorpió új életet kezdhet 2018-ban

Skorpió csillagjegynek új lehetőségeket ígér 2018. A nagy szerencse bolygója, a Jupiter 2017 novembere óta tartózkodik a jegyedben, és szinte egész évben a szerencsét sugározza rád. Önmagad, a saját utad mindennél fontosabbá válhat. Ne is állj ellen, engedj a fejlődés, az előrejutás lehetőségének. A Jupiter a hit bolygója is, ezért a hited, az önbizalmad is erősödik. Arra viszont érdemes odafigyelned, az illúziók, a hamis ígéretek ne tévesszenek meg. A személyes határaidat mindenkor tartsd szem előtt, ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz. A hited mellett a türelmedet is próbára teszi ez az év, bízz és remélj, hagyd a dolgokat a maguk útján haladni. Pontosan megérted, és tisztán látod, mi miért történt veled. A személyes fejlődésed útján óriási lépést tehetsz, minden kérdésedre választ kapsz, és magad is meglepődsz, milyen különleges eredményeket érsz el végül.

Forrás:

https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20180105/csillagjegyek-2018-sikeres-ev-kos-merleg-skorpio/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!