itt a valódi ok, amiért válás lesz a vége.

Hosszú Katinka hivatalosan is beadta a válópert. Ez esetben hamarosan véget is érhet háromszoros olimpiai úszóbajnokunk kapcsolata amerikai edző-férjével, Shane Tusuppal.

A sportoló és korábbi úszótársából lett edzője 2013 augusztusában házasodott össze a Seychelles-szigeteken. Tavaly novemberig tündérmesébe illőnek tűnt a kapcsolatuk, nem csak a zsákszámra nyert aranyérmek, de a napi 24 órás együttlétükről kifelé sugárzott magánéletbeli boldogságuk miatt is.

 

Máig csak találgatni lehet, hogy mi okozta a törést a házasságukban, de november óta más utakon járnak. A karácsonyt sem közösen töltötték, külön laknak, s Hosszú trénerként sem számít férjére: mással készül, és más szakember után kutat.

 

Tusup hetekig kétségbeesetten próbálta visszahódítani szerelmét. Egy ideig a közösségi oldalain is sejtelmes üzenetekkel bombázta, aztán január 11-én, az Év Sportolója Gálán felolvasott könnyfakasztó beszédében ma­gyarul kért tőle bocsánatot. Katinka azonban azóta sem enyhült meg, olyan mély sebet ejthetett benne a férje.

 

Most már nincs is visszaút Tusup számára, a lap értesülése szerint világsztárunk elindította a válást. A végleges eltávolodásukat látszik alátámasztani, hogy Tusup a jelek szerint feladta a harcot, régóta egyetlen fotót, üzenetet sem posztol. Még a szerelmesek Valentin-napján sem tett kísérletet a békítésre. Katinka viszont kezd visszarázódni az életbe, rendre mosolygós tartalmakkal lepi meg a rajongóit.

Forrás:

http://netujsag.net/ennyi-volt-ezert-nem-bo-csat-meg-hosszu-ka-tinka-elinditotta-a-valopert-81313

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!