Itt már megint áll a bál...



Gáspár Bea kilépve férje árnyékából a főzésben találta meg önmagát, komoly sikereket érve el. Ám most az adóhatóság eljárása véget vethet az álomnak.

Néhány nappal ezelőtt posztolta ezt a képet hivatalos oldalára Gáspár Bea, ahol nagyjából három teljes szett Zsolnay étkészlettel látható. A család állítja, hogy szponzori szerződés keretében kapták a másfél millió forint környékén mozgó készletet, ám a manufaktúra erről mit sem tud.

 

Ripost megkeresésére Pintér Mariann, a Zsolnay Manufaktúra kommunikációs vezetője válaszolt:

'Cégünk nem állt és jelenleg sem áll semmilyen szerződésben Gáspár Beával. Nincs közünk a képeken látható készletekhez. Ha használatra kapta, akkor ezt egy viszonteladónkon keresztül intézték. Nálunk ennek nincs nyoma, de a negyvenkét szerződött partnerünk közül bármelyik adhatta”

Természetesen a Gáspár családot is megkeresték, ám ők többszöri hívásra sem vették fel, viszont dr. Gerencsér András ügyvédtől azt megtudták, lefoglalhatja-e a NAV az egész készletet.

'Amennyiben vélelmezhető, hogy az adóhatósági eljárás alá vont személy vagy személyek tulajdonát képezi bármilyen nagyobb értékű vagyontárgy, az lefoglalható'

Erre két módszert is említ, a hatóság vagy fogja, összecsomagolja és elszállítja az egészet, vagy a család otthonában egy zárható szekrénybe helyezik el, s míg nem tisztázódnak a tulajdoni viszonyok, plombával biztosítják, hogy senki ne férhessen hozzájuk.

Forrás:

http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/lefoglalhatja-a-nav-a-gaspar-csalad-zsolnay-etkeszletet-is/rm4dx65?utm_source=hirkereso&utm_medium=hirkereso&utm_campaign=hirkereso

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!