Nálunk megtudhatjátok mi várható a hét további részében...



Viharos széllel jön a hideg és az eső!

Napos idő várható, emellett az ország északkeleti harmadán gomolyfelhős lesz az ég, illetve kezdetben a délnyugati, nyugati határ közelében is több lehet a felhő, de csapadék sehol sem valószínű. Napközben még megélénkül, a középső területeken meg is erősödik az északnyugati szél, majd estére mindenütt mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet délután 24 és 29, késő este 16 és 23 fok között alakul.

Csütörtök

Alapvetően gyengén felhős, napos, száraz idő lesz, de az ország északkeleti harmadán időnként több lehet a gomolyfelhő. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 15 fok között valószínű, hűvösebb lehet a hajnal az Északi-középhegység völgyeiben és néhol az Alföldön, enyhébb pedig a vízpartokon és a nagyvárosokban. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 25 és 30 fok között várható.-írja  a met.hu

Ilyen napokat jósol az idojaras.hu

Csütörtökön keleten, illetve a nyugati határszélen változóan gomolyfelhõs idõre van kilátás, máshol csupán kevés fátyolfelhõ lehet az égen. Jelentõs csapadék nem valószínû. Változó irányú szél lesz. Kora délután 24, 30 fok várható.

Pénteken északnyugat felõl átmenetileg mindenhol erõsen megnövekszik a felhõzet, többfelé várható zápor, helyenként zivatar. Az északnyugati szél erõs lesz. A hõmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Szombaton napközben változóan felhõs lesz az ég, és a keleti, északkeleti tájak kivételével mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos idõszakokra. A változékony idõben nyugaton helyenként, keleten szórványosan esõ, záporesõ is elõfordulhat. Erõs lesz az északnyugati szél. 21, 26 fokra melegszik a levegõ.

Vasárnap a nyári melegen egyre több gomolyfelhõ képzõdik, a változó felhõzet mellett többórás napsütésre van kilátás. Számottevõ csapadék sehol sem várható. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!