Most azt is megtudhatod, hogy csinálják azt, hogy mindig szerencsések...



Te is a szerencsés csillagjegyek szülöttei közé tartozol?

Vannak, akik úgy vélik, a szerencse tényleg csak hozzáállás kérdése. Ha te fejben eldöntöd, hogy minden szuperül fog alakulni, és pozitívan állsz az egész napodhoz, mindjárt szebben alakulnak a dolgaid. Ha viszont már reggel rosszkedvűen indulsz neki a munkának, szinte biztos, hogy aznap elázol, lerobban a villamos és leöntöd a ruhádat valamivel.

Mégis, ettől függetlenül el kell ismernünk, hogy egyes emberek sokkal szerencsésebbek az átlagnál. Az én ismerősi körömben is akadnak olyanok, akiket folyton kisorsolnak a nyereményjátékokon, meg olyanok is, akik mindig csak aznap késnek el a munkából, amikor a főnökük kivételesen nincs bent. Vajon mi lehet a titkuk? Valamit másképp csinálnak – vagy szimplán szerencsés csillagzat alatt születtek?

Ha az ezotériát vesszük alapul, tény, hogy egyes horoszkóp szülöttei sokkal mázlistábbak, mint a többiek. A kérdés már csak az, vajon te is közéjük tartozol?

Kos

Ennek a jegynek a szülöttei hisznek abban, hogy semmi sem történik meg, amíg nem teszel róla. Vagyis, ők állítják, hogy mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Emiatt szinte folyton megtalálják őket a lehetőségek, de ez részben azért van, mert tényleg nyitottak a világ felé. 


Az ő szerencseszámuk az 1-es.

Oroszlán

Elsőre úgy tűnhet, hogy az Oroszlánoknak valahogy mindent ezüsttálcán kínálnak fel, és folyton mázlijuk van. A helyzet viszont az, hogy ők is ismerik a kemény munkát és az elhivatottságot, amiből a szerencséjük is fakad. Úgy vélik, ha pozitívan gondolkodnak, az univerzumtól is ezt kapják vissza.

Az ő szerencseszámuk a 7-es. 

Szűz

Ők azok, akik valahogy mindig kifogják azokat a lehetőségeket, amik egyetlen egyszer adódnak az életben. Szépek is, okosak is, jó a munkájuk is – vajon mi a titkuk? Egyszerű: pontosan tudják, hogy ügyesen kell lavírozni az életben, és saját maguknak teremtik meg ezeket a szerencsés helyzeteket.

 

A szerencseszámuk a 9-es.

Vízöntő

Ők azok, akik szeretnek az univerzumra hallgatni, és hisznek a különleges energiákban. Azt gondolják, hogy a szerencse belülről fakad, és ha pozitívan gondolkodsz, sikerül bevonzanod az életedbe. Ezért van az, hogy sokszor egy lehetetlen helyzetből is sikeresen kerülnek ki.

 

A szerencseszámuk a 3-as.

Forrás:

https://www.joy.hu/onismeret/91213-ez-a-negy-csillagjegy-a-legszerencsesebb

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!