Szinte ők megtéveszthetetlenek...



A csillagjegyeknek négy darab csoportja van ezek sorban a víz, levegő, föld, tűz. Ezen csoportokban vannak olyan jegyek amely az adott csoport legokosabb, legintelligensebb elemének nevezhetőek. Nyilván mindegyik jegy kivétel nélkül a 12-ből különleges és másban kiemelkedő, de ennek a 4-nek különösen jól forog az agya. Te köztük vagy?

1. Ikrek

Az Ikreknek azért van szüksége különleges intelligenciára, mert nagyon hamar unatkozik és türelmetlen. Ezért kapta a sorstól azt a képességet, hogy szinte azonnal felfog és rendszerez magában bármit, amivel az életben találkozik. Egy Ikrek jegyű ember könnyebben tanul nyelveket, mint mások, és előbb megjegyzi az olvasottakat.

2. Nyilas

A Nyilasokat a szellemi magasságok izgatják legjobban. Ők a nagy igazság tudói. Ha buták lennének, senki sem hallgatna rájuk, de gondolataik nagyon okosak, tisztán látóak, ezért hallgatnak rájuk az emberek az élet nagy dolgaiban.
 

3. Skorpió

A Skorpiók nemcsak a saját gondolataikat ismerik, de mások fejében is olvasnak. Ismerik az emberek motivációit, az élet nagy dolgainak működését. Mondjuk ritkán osztják meg ezt másokkal, de ők nagyszerűen kamatoztatják tudásukat, ezért sokszor sikeresek az életben.

4. Bak

A magának való Bak úgy látja a rendszereket és struktúrákat, mint senki más. Ha belekerül egy helyzetbe, azonnal felméri az erőviszonyokat, a lehetőségeket és a megoldást. Tudása nem lexikális feltétlenül (bár ha egy Bak éppen a tudományokat választja, akkor azon a területen fog könyörtelenül előre törni), de annyira logikus és átfogó, hogy a Bakok mindent meg tudnak oldani.

Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!