Szerinted te köztük vagy?



A csillagjegyeket a makacsság szempontjából két csoportra lehet osztani. Vannak, akik kevésbé hajlandóak kompromisszumot kötni, nyíltan vállalják a véleményüket. Jó vezetők, képesek kiállni magukért és végigvinni azt, amit elterveztek. Az önfejűségnek két oldala van, egy pozitív és egy negatív: ha a jó dolgokért harcol valaki és emiatt nem ad lejjebb az elvárásaiból, akkor eléri, amit szeretne, de egy kapcsolatban nehézséget okozhat, ha valaki csak a saját érdekeit helyezi előtérbe és nem hajlik a kompromisszumokra - írja a Joy.hu.

Bika: Ha valaki nem ért egyet vele, azzal képes vitába szállni. A megbeszélés végén viszont próbálja elutasítani a kompromisszumot, mindenkit szeretne meggyőzni a saját igazáról. Amíg úgy érzi, hogy ő tudja a megfelelő választ egy adott kérdésre, addig nem hátrál ki a vitából, amíg azt meg nem nyeri.

Oroszlán: Amiben soha nem hajlandó a kompromisszumokra, az az, hogy lejjebb adjon az igényeiből. Hiszi, hogy megérdemli az előléptetést, az új kocsit és a tökéletes párkapcsolatot, ezért keményen küzd is.

Bak: Mindig úgy érzi, hogy a jó ügyet képviseli. Nem túl nyitott a kompromisszumokra. Szívből jön a makacssága, azt szeretné, ha arról ismernék, hogy ő az igazság harcosa.

Vízöntő: Kedves, barátkozó, de a nézeteit senki kedvéért nem változtatja meg. Meg sem fordul a fejében, hogy füllentsen azért, hogy könnyebben beilleszkedjen, szerethetőbb legyen.

(Joy.hu)

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!