Most megtudhatod, hogy jól választottál-e



Minden csillagjegynek megvannak a maga előnyei és hátrányai – igaz ez a hűségre és a csalfaságra is. Mégis erről a négyről állítják, hogy a legmegingathatatlanabbak, ha a hűségről van szó.

Hűségesnek tartod magad? És a párod? Tudod, mire számíthatsz?

Íme a leghűségesebb csillagjegyek:

Bika 1. IV ,. 21.-V. 20.

féltékeny

Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással. Ha vetélytársat vél felfedezni a párja körül, akkor sem kedvesét kínozza féltékenységi jelenetekkel, hanem a csábítót próbálja „leszerelni”.

Ki illik hozzá? A Skorpióval jól kiegészítik egymást, az otthonülő Rák és a megértő Halak is tökéletes társa lehet. Viszont az Ikrek vagy a Nyilas mellett sosem érezheti magát biztonságban.

2. Szűz VII. 24.–IX. 23.

megbízható

Nem kapható a hűtlenkedésre, és alapvetően nem is féltékeny típus. Ám elég egy rossz ízű pletyka, máris felébred lelkében a gyanú. Kutakodik, hallgatózik, apró jeleket keres abban a reményben, hogy semmit nem talál. Ezzel az állandó ellenőrzéssel őrületbe (vagy egy másik kapcsolatba) kergeti párját.

Ki illik hozzá? Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi türelmük, hogy elviseljék kényszeres féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új társat keres magának

3. Bak XII. 22.-I. 19.

hisztis

Kevés az önbizalma, ami gátolja a félrelépésben. Ez az oka féltékenységének is. Legszívesebben ki sem mozdulna otthonról, ezt várja el párjától is. Ha ő mégis nyitottabb, és akár egyedül is elmegy egy-egy programra, előbb duzzog, később veszekedik, vádaskodik. A mosolyszünet hónapokig is eltarthat. Eszébe sem jut, hogy épp ezzel üldözi el otthonról kedvesét.

Ki illik hozzá? Saját nyugalma érdekében a legjobb volna, ha egy otthonülő Rákkal, esetleg Szűzzel, vagy türelmes Bikával kötné össze életét.

4. Halak II. 20.-III. 20.

bizalmatlan

Eszébe sem jut, hogy megcsalja szerelmét. Attól viszont betegesen retteg, hogy megcsalják. Féltékenységének gyakran hangot is ad. Elég egy ismeretlen telefonról érkező sms, vagy egy új ruha. A vad dühkitörésekkel és véget nem érő lelkizéssel tarkított könnyes jelenetek hónapokig tartanak, és az egészet válogatott érzelmi zsarolással fűszerezi.

Ki illik hozzá? A Szűzben is, a Rákban is méltó partnerre találhat: a vádaskodások könnyes békülésekbe torkollnak. A Bika és a Bak türelme, a Skorpió határozottsága jó alap lehet a közös élethez.

És a többiek…

Kos III. 21.-IV. 20.

kalandor

Kalandra, változatosságra vágyik. Soha senkit nem akar maga mellé láncolni, hiszen ő maga sem képes elviselni a korlátokat. Mivel csupa önbizalom és határozottság, nem is gondol arra, hogy elhagyhatják. S ha netán mégis megtörténik, nem sokáig búslakodik, hamar talál magának új partnert.

Ki illik hozzá? Leginkább a Mérleg tudja tolerálni szabadságvágyát, és ő tud olyan változatos életet nyújtani számára, amiben hosszú távon jól érezheti magát. Az Ikrekkel és a Nyilassal meg tudja értetni magát, és jót nevet mások féltékenységi jelenetein.

Ikrek V. 21.–VI. 21.

kiismerhetetlen

Hol a szabad szerelem szószólója, máskor meg szinte eszét veszti, ha úgy érzi, párja elhanyagolja. Ilyenkor a nyomozástól sem riad vissza, és mindenkit gyanúsnak vél, aki ötven méteres körzetben feltűnik kedvese körül. Érzelmileg zsarol, hogy magára vonja a figyelmet.

Ki illik hozzá? A Nyilas könnyen elaltatja gyanakvását. A Vízöntő és a Mérleg meg tudja győzni, hogy nélkülözhetetlen. Az Ikrekkel vagy a Halakkal folyton kínozzák egymást. A Skorpió az első nagyjelenet után félre is lép, hogy ha már cirkusz van, legalább legyen alapja.

Rák VI. 22.–VII. 22.

vádaskodó

Ha már megszerezte szőke hercegét, nem akarja elengedni, legszívesebben bezárná a hálószobába. Attól tart, hogy kedvesére azonnal lecsapnak a csábítók, amint látótávolságán kívül kerül. Ő pedig enged a kísértésnek. Minden gyanús jelre öngyilkossággal fenyegetőzik, nagyjelenetek véget nem érő sorát rendezi. És folyton azt ismételgeti: „rád áldoztam a legszebb éveimet, és ez a hála.”

Ki illik hozzá? A Bak is, a Bika is „vevő rá”. A Vízöntőt, a Nyilast, de még a kompromisszumokra kész Mérleget is teljesen ki tudja borítani.

Oroszlán VII. 23.–VIII. 23.

átverhető

Nem vonzzák a titkos kapcsolatok, ezért el sem tudja elképzelni, hogy párjában felébredhet a vágy valaki más után. Ezért aztán akár a szeme előtt is megcsalhatja párja, biztos, hogy ő szerez utoljára tudomást a félrelépésről. Persze ha megtudja, az maga a világvége, mert azt jelenti, tévedett. Ezt képtelen elviselni: ordít, tombol, és azonnal szakít.

Ki illik hozzá? A Vízöntő és a Kos épp oly őszinte, mint ő. A Skorpiótól, Ráktól és a Halaktól tartsa távol magát: a vizes jegyek képviselői előhívhatják a rosszabbik énjét.

Mérleg IX. 24.–X. 23.

csalfa

Akkor boldog, ha hódíthat. Bár lelke mélyén hű társához, ösztöneinek nem tud ellenállni. Gyakran enged a „kísértésnek.” Ezt nem érzi hűtlenségnek. Mivel saját magából indul ki, féltékeny. Ha kiderül, hogy párja megcsalta, előbb megbántódik, aztán hamar megbocsát, mivel önmagát okolja a történtekért. Ezután mindent elkövet, hogy visszahódítsa hűtlen kedvesét.

Ki illik hozzá? Leginkább az őszinte Kos, illetve a hűséges Oroszlán és a Vízöntő illene hozzá. Az Ikrek, a Nyilas vagy a Halak mellett már nem lehet olyan biztos egyeduralmában.

Skorpió X. 24.–XI. 22.

gyanakvó

Gyanakvó és féltékeny, saját magának mégis mindent megenged. Ha csalódnia kell párjában, eszébe sem jut válni, inkább visszavág és szeretőt tart. Mindkettőjükhöz hűséges, s mindkettőjükre halálosan féltékeny. Akkor is, ha nem mutatja. Elég neki néhány keresztkérdés, és máris tudja: igazat mond-e a másik, mert jobban ismeri rezdüléseit, mint a saját tenyerét.

Ki illik hozzá? A hűséges Bika, az odaadó Rák és a béketűrő Bak a legideálisabb partner számára. A Halak már kicsúszhat a felügyelete alól. Az Ikrek és a Nyilas pedig kifejezetten az őrületbe kergetheti.

Nyilas XI. 23.–XII. 21.

hűtlenkedő

Félrelépéseivel saját függetlenségét, vonzerejét próbálja demonstrálni önmaga és a világ előtt. Ugyanis rendkívül bizonytalan. Retteg attól, hogy párja egyszer talál magának egy hűségesebb társat. Emiatt örökösen féltékeny. A „csábító” ellen hadjáratot indít, és persze jaj a „hűtlen” társnak is. Megbocsáthatatlan bűnnek tartja, hogy a becsületébe gázoltak, de a teátrális nagyjelenetek után jobbnak látja, ha visszavonul, a következő „gyanús jelek” felfedezéséig.

Ki illik hozzá? Talán a Vízöntővel és a Mérleggel lesz a legkevesebb vitája.

Vízöntő I. 20.–II. 19.

megbocsátó

Az abszolút függetlenség híve, nem szívesen köti le magát, ha mégis, nem csapodár. Ha esetleg félrelép, azonnal bevallja társának. Nem féltékeny, természetesnek veszi, ha párja olykor nélküle megy társaságba. Még akkor is talál mentséget kedvese számára, ha kiderül, megcsalta. Úgy véli, az a legfontosabb, hogy szellemileg jól kijöjjenek, és mivel tudja, hogy a szex nem erős oldala, még jogosnak is tartja a történteket.

Ki illik hozzá? Az Oroszlán, a Kos, illetve a Nyilas illik leginkább vérmérsékletéhez, szellemi beállítottságához.

Interno.hu )

Forrás:blikkruzs

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!