Ezekkel a csillagjegyekkel kapcsolatban nem árt óvatos lenni...



Ezzel a négy csillagjeggyel nem árt óvatosan bánni. A szemedben egészen másként viselkedhetnek, mint amit valójában gondolhatnál róluk. Nem áll távol tőlük az aljasság sem. Ha kivívod a haragjukat, a sérelmet nem hagyják megtorlás nélkül. Ezek a negatív vonások nem minden helyzetben igazak rájuk, de hogy ott lapulnak a lelkükben, az kétségtelen. Hogy melyek a legaljasabb csillagjegyek? A horoszkópok felfedik őket. Te vajon köztük vagy?

A Szűz átnevezhetné magát

Szűz csillagjegy valójában nem a megfelelő nevet viseli. Az igazi szüzek ugyanis ártatlanok és nagyon távol áll tőlük az aljasság. Horoszkópja szerint a Szűztől ugyanakkor nem idegen a dörzsöltség. Pontosan tudja, mit mondjon, amivel megbánthat, ráadásul bosszantóan szőrszálhasogató típus. Maximalista, akinek sosem elég jó, amit adni tudsz neki. Passzív és agresszív egyben, ami azt jelenti, hogy fizikailag nem bántalmaz, de kritikája elől jobb menekülni. A Szűz könnyen megtéveszt, mert a csomagolás tökéletes, és rendkívül vonzó. Miután kicsomagoltad jössz rá, valójában mit is „vásároltál”.

A Kos könnyen megtéveszthet

Ha megkérdezel egy Kost, mit gondol magáról, vélhetően a következő jellemvonásokat sorolja fel: bátor, öntudatos és magabiztos, szenvedélyes, energikus és egy kicsit talán robbanékony. Mindez tökéletesen igaz lenne, ha azt is hozzátenné, igen jellemző még rá a türelmetlenség, az aggresszió, a hiperaktivitás, az önfejűség és az önteltség és persze az aljasság is. Forrófejű, aki mereven ragaszkodik az elveihez. Nem szereti, amikor beleszólnak a dolgaiba. Viszont nagyon gyerekes tud lenni, amit persze be nem ismerne. A leginkább azért veszélyes ez a csillagjegy, mert elképesztően izgalmas jelenség. A Kos hatása alól nem könnyű kivonni magad.

A Bakot lehetetlen követni

Bak egyszer tüzes, máskor olyan fagyos, mint a jég. Időnként szinte forrong, máskor pedig pontosan az ellentéte, bántóan visszahúzódó. Ő lehetne maga a jégkirálynő. Kiismerhetetlen, megfejthetetlen. Alapvetően türelmes típus, de ha kellő ideig piszkálod vagy provokálod, megmutatja neked az aljasabb oldalát. Sosem ütne meg téged, valószínűleg még csak ordítozni sem fog veled, de hogy a legrosszabb indulatú pletykákat terjeszti rólad, arra érdemes előre felkészülnöd. Olyan aknamezőt készít, amiről nem tudsz jól kijönni. Befeketít a munkatársaid, a felettesed, de akár az új párod előtt is. A Bakmegnyerő, vonzó külsője kemény belsőt takar. Érdemes óvatosnak lenni vele.

A Skorpió a bosszúállás mestere

Skorpió igazi méregkeverő, talán mind közül a legveszélyesebb. Bámulatosan ért hozzá, hogyan torolja meg az őt ért sérelmeket. Ha valakivel, akkor ezzel a csillagjeggyel tényleg nem érdemes ujjat húzni. Rendkívül gyanakvó típus, képes mindenkiben az ellenséget látni. Módszeresen készül a bosszúra. Úgy tűnhet, kedves és figyelmes, nyugodt és türelmes veled, közben a háttérben már a tervét forralja. A legapróbb dolgokon is képes magát felhúzni, ha hibázol, nem kerülheted el a háborút. Szenvedélyes, minden energiáját beleadja, hogy elérje a célját. Elpusztíthatatlan, ez a legnagyobb erőssége. Ráadásul a Skorpió veszettül vonzó és erotikus. Olyan csapdát állít, amiből nem szabadulhatsz.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170815/csillagjegy-horoszkop-legalsajabb-tulajdonsagok/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!