Megtudhatod mi vár még rád...



Mindenki ideges lesz ma. Az Ikreknek jót tenne egy kis reggeli sport, a Szűz kötözködős kedvében lesz. Napi horoszkóp.

Kos

Ma egy kis magányra vágysz, egyedül maradnál a gondolataiddal. Ha végeztél a kötelező programoddal, és ha megteheted, egy jó könyvvel vonulj el a világtól egy kis időre! Ettől enyhülni fog a benned munkáló feszültség.

Bika

Pénzzavar miatt kissé bizonytalankodsz mostanában és aggódsz a jövő miatt, vajon jó irányban haladnak-e a dolgaid. Objektíven tekintsd a helyzeted és ne másokhoz mérd magad! Ha nagyon irritál, hogy ismerőseid mennyire kérkednek sikereikkel, dolgozz keményebben, vagy épp hagyj ott mindent és sétálj egyet egyedül!

Ikrek

Mostanában a szokásosnál is jobban vágysz a magányra és idegesítenek a körülötted lévők, mégis részt kell venned másokkal közös programokon. Le kellene vezetned a benned rejlő feszültséget, például reggeli edzéssel. Kelj korábban és menj el futni, mielőtt elkezded a szokásos napi programod. Meglátod, csodát tesz majd veled.

Rák

Bár alapból társasági ember vagy, most mégis egyedül érzed a legjobban magad, legszívesebben elbújnál egy sarokba. A munkahelyeden is mintha kívülálló lennél. Ha már nyaraltál, akkor azért, ha még nem, akkor azért lehetsz feszült. Ha fáradt vagy, szakíts időt egy kis feltöltődésre!

Oroszlán

Te általában egyedül is jól elvagy, de ez most még a szokásosnál is jobban így van. Ha ma meghívást kapsz valahova, nem valószínű, hogy elfogadod. El tudod foglalni magad egyedül is, dolgozz ezeken a projekteken és szakíts időt egy kis edzésre is!

Szűz

Talán ma tele van feszültséggel a levegő, pedig nincs is különösebb oka látszólag. A munkatársak és a családtagok is az agyadra mennek, és legszívesebben beléjük kötnél. Ne tedd! Vezesd le a feszültségedet egy kis testedzéssel!

Mérleg

Ma fura napod van. Téves telefonhívások jöhetnek és a számítógéped is rakoncátlankodhat. Bárki, akit keresel nem elérhető, vagy épp elfoglalt. Ez eléggé idegesítő, de érezheted, hogy ma valami van a levegőben. Talán csak túl kell jutni ezen a napon és holnap már minden másképp lesz.

Skorpió

Ma pénzügyi gond jöhet elő és lehet, hogy vissza kell nézned pár régi ügyletet, hogy megtaláld az okokat. Ne aggódj, végül minden a helyére kerül. Ma éjjel álmot láthatsz, jegyezd fel, kihatással lehet a jövőbeli terveidre!

Nyilas

Ma egy közeli barát a megszokottnál is elfoglaltabb lesz és nehezen találod meg vele a hangot. Ne aggódj, a probléma nem veled van, neki is megvannak a saját gondjai. Ha feszült vagy, a régi gyógyír a testmozgás. Séta, futás, vagy irány az edzőterem!

Bak

Annak, hogy feszültebb vagy a szokásosnál, elsősorban a csillagok állása az oka. Idegesít a környezeted, a zajok és kiborít minden körülötted? Ez a nap nem az emberi kapcsolatokról szól, vonulj el mielőbb egy könyvvel, vagy mozogj egyet a szabad levegőn!

Vízöntő

Ma nem vagy túl barátságos kedvedben. A legapróbb dolgok is felbosszantanak, melyeket máskor még figyelemre sem méltatsz. Ugat egy kutya? Hangos a szomszéd, vagy a kollégád hangosan gépel. Ma minden az agyadra megy. Egy jó séta a kertben, vagy egy parkban lecsillapít majd.

Halak

Ma úgy érzed, mindenki belőled akar egy darabot. Normál esetben ezt nem bánod, de ma felettébb idegesít. Próbáld meg elviselni azt, amit el kell, majd vonulj vissza. Sétálj egyet, olvasgass, vagy menj el napozni. Ezek oldják a stresszt.

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/07/napi-horoszkop-2017-julius-17-maganyos-szivek-es-feszultsegek/p2

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!