Tudd meg mit jósolnak mára a csillagok...



Kos

Ma tölts el minél több időt valakivel, akit szeretsz, de arra nagyon vigyázz, hogy ne légy önző. Ne várd el a másiktól, hogy mindent pontosan ugyanúgy gondoljon, mint te, vagy mindenre pont úgy figyeljen, mint te. Ne várj el egy fontos ígéretet!

Bika

Ma a levegőben is szerelem van és ez számodra egy remek napot kínál. Éld meg a szerelmet és mosolyogj, nevess! Tedd félre most egy kicsit a gondokat és éld át a boldogságot! Ne feledd: a nevetés fiatalon tart!

Ikrek

Úgy érezheted, hogy egy romantikus kapcsolatod bizonytalanná vált. Talán az is felmerült benned, hogy érdemes-e folytatni ezt az egészet. Ha minden apró részletet, gesztust valamiféle jelnek akarsz értelmezni, akkor bele fogsz őrülni ebbe. Ha problémát látsz, inkább beszéljetek róla!

Rák

Ma a szeretet határozza meg a napod és ezt a szeretetet a hozzád közelállókkal együtt élheted meg. Minél több időt töltesz velük, annál jobban tud áramlani az energia köztetek. Estére már teljesen fel fogsz töltődni.

Oroszlán

Ma készíts egy tervet és tartsd magad annak végrehajtásához! Nincs mese, vannak dolgok, melyeket el kell végezni, el kell intézni, még ha nem sok kedvünk van hozzá, akkor is. Ha úgy érzed, elakadtál, ne félj segítséget kérni. A barátok most komoly erőforrást jelentenek neked.

Szűz

Most kritikus ponthoz érkeztél az érzelmi életedben és felszínre kerülhetnek olyan apró dolgok is, melyeket eddig figyelmen kívül hagytál. Még az is lehet, hogy valaki erre rá is segített intrikáival, de ne legyél azért paranoid! A világvége azért még odébb van!

Mérleg

Ha össze vagy most zavarodva, akkor állj meg egy pillanatra, lélegezz és lassíts le! Attól, hogy ideges vagy, semmi sem fog megoldódni. Meg kell nyugodnod, hogy megtaláld a megoldást a problémára, egyébként csak elpazarolod az idődet.

Skorpió

Hagyd, hogy a szíved irányítson ma és hogy áramoljon a szeretetet közted és szeretteid között. Ma az érzelmek kapuja nyitva áll előtted, még kopognod sem kell és az ajtók egyből kitárulnak előtted. Ugorj fel erre a felfelé tartó spirálra, ami a siker felé visz téged!

Nyilas

A mai nap szánnod kell egy kis időt valami olyan dologra, amitől jól érzed magad. Menj el sportolni, jógázni, vagy akár egy könyvtárba, a lényeg, hogy olyasmit csinálj, amit szívesen teszel! Egy döntést kell meghoznod hamarosan, ehhez pedig az kell, hogy jóban legyél önmagaddal.

Bak

A szív hatalma van rajtad ma, olyan erős romantikus töltettel rendelkezel, amit mindenki megérez körülötted. Ma egy jó nap van arra, hogy akár egy merész lépést is megtegyél valakivel kapcsolatban. Az emberek örömmel töltik veled a mai napot.

Vízöntő

Ma úgy érzed, hogy a szíved nagyobb figyelmet érdemelne a környezetedtől, mint amennyit megkap. Szükséged lenne egy kis szeretetre, de most valahogy mindenki magával van elfoglalva körülötted. Ha kapcsolatban élsz, ez okozhat egy kis feszültséget köztetek, ha egyedül vagy, akkor könnyebben viseled a mai napot.

Halak

A dolgaid a szerelemben igen jól alakulhatnak, de ehhez az is kell, hogy te magad hagyd megtörténni ezeket. Ha mindig csak a munkán jár az eszed, nem fogod tudni átélni azokat az élményeket, melyek várnak rád. Ne feledd: adni és kapni egyaránt fontos a szerelemben!

Forrás:

http://www.alon.hu/bulvar/2017/08/napi-horoszkop-2017-augusztus-23-egy-romantikaval-telitett-nap/p4

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!