Most megtudhatod, hogy te valóban közéjük tartozol-e...



Minden férfi szeretné megtalálni a számára legtökéletesebb társat, akivel boldogságban és szeretetben élhet. Néhány csillagjegy női szülöttei igazán alkalmasak egy harmonikus kapcsolatra, mert odaadóak, türelmesek és nagyon tudnak szeretni, lássuk melyek ezek!

Bika

A bika csillagjegy női szülöttei nagyon intelligensek és borzasztóan érzékenyek. Néha modortalan és nem túl tapintatos, de ő az a nő, aki képes megteremteni a családi békét. Lojális és őszinte. Minden tulajdonsága meg van ahhoz, hogy jó feleség váljon belőle, akinek bika partnere van, az boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthat. A bika jegy szülöttei szépek, talpraesettek, jó háziasszonyok és nagyon tudnak szeretni, mégpedig hosszútávon is.

Nyilas

Azt hinnénk, hogy a nyilas nő minden csak nem kedves, főleg amikor ideges. A valóságban ő egy aranyos, jólelkű nő és mindig készen áll a segítségnyújtásra anélkül, hogy kérnéd. Nem sajnáltatja magát, őszinte és barátságos. Szórakoztató, feltalálja magát, optimista, nagyon tud szeretni és mindig mindenre kíváncsi.

Oroszlán

Ő az a nő akivel szeretnéd leélni az életed. Szinte mágnesként vonzódik a szeretett személyhez, szentimentális, szórakoztató és vicces, minden apró kis részletre odafigyel, hogy a partnerét boldoggá tehesse és maga mellett tarthassa. Általában ő a domináns partner egy kapcsolatban, ezért romantikus társat keres maga mellé.

Rák

A rák jegyében született nő kedves, féltő, nagy- és tiszta szívű. Csodás anyai ösztönnel rendelkezik, szereti a családi életet. Meg van győződve róla, hogy az ő feladata az, hogy vigyázzon a partnerére és a szeretteire. Első helyen van a család, ügyesen és jól neveli a gyerekeket. Nagyon intuitív, ha valami probléma adódik, ő szinte a semmiből ott terem, vigaszt nyújt és melletted áll. Egy rák jegyű nő vállán mindig kisírhatod magad.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!