Végre örülhetnek vagy tovább húzódik?

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata megérett arra, hogy egy szinttel feljebb lépjenek. Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés!

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata már sok próbán átment, ezért nem lenne meglepő, ha egy szinttel feljebb lépnének. Megszületett a közös gyermekük, majd elköltöztek Németországba, hogy együtt kezdjenek teljesen új életet az ismeretlenben. 

Később pedig kénytelenek voltak külön tölteni egy hosszabb időt: Istenes Bence a Survivor forgatása miatt jó ideig távol volt a családjától. Ugyan az elszakadás nem volt egyszerű, a család gond nélkül átvészelte ezt az időszakot is. Bence és Adél kapcsolata remekül működik, de mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogy mikor házasodnak végre össze. Istenes Bence legutóbbi képe, és Adél sokat sejtető kommentje reményt adhat azoknak, akik már régóta ezért szurkolnak! Lehet, hogy már meg is történt a lánykérés? A tévés egy romantikus felvételt tett közzé Instagram-oldalán, melyhez Csobot Adél csak annyit írt: 'Azt hiszem, megvan a válasz! Szeretlek!'.

Forrás:

http://www.life.hu/csalad/20170825-istenes-bence-megkerte-csobot-adel-kezet.html

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!