Szép kort élt meg a híres színésznő...



A kétszeres Kossuth-díjas színésznő csütörtökön ünnepli 82. születésnapját. Mivel jelenleg a szombathelyi Markusovszky-kórházban fekszik, a Nemzeti Színház társulata személyesen ugyan nem, de egy kedves üzenettel fel tudta köszönteni Törőcsik Marit.

Vidnyánszky Attila és Cserhalmi György telefonon köszöntötte fel az Úri muripróbájáról a színésznőt 82. születésnapja alkalmából, a Nemzeti Színház társulata pedig egy köszöntő üzenetet fogalmazott meg neki

Drága Mari!
A Nemzeti társulata nagy szeretettel gondol Rád születésnapodon. Isten éltessen Téged, az örökifjú színésznőt – várunk vissza a színpadra, hogy játékoddal további örömet szerezzél nekünk is, a közönségednek is. »Amit szeretünk, abban a lelkünk van« – mondtad nem olyan rég Luka szerepében a Nemzeti Színház színpadáról. A mi lelkünk Tebenned van, drága Mari!
Mielőbbi gyógyulást kíván a Nemzeti teljes társulata” – írják levelükben.

Törőcsik Mari délután válaszolt is a színháznak, így fogalmazott:

A Nemzeti Színház társulatának üzenem, beleértve mindenkit a pincétől a padlásig, a műszaktól a takarítókig: részint nekik is köszönhetem, hogy még itt az ágyban fekszem és beszélek. Annyi szeretetet kaptam tőlük, ami életben kell, hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok.”

A színésznőről legutóbb október végén érkezett hír, akkor családja és a Nemzeti Színház rövid közleményben tudatta, hogy állapota fokozatosan javul, kikerült az intenzív osztályról.

Forrás:

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20171123/82-szuletesnapja-alkalmabol-koszontottek-torocsik-marit/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!