Legfrissebb információk a színésznő állapotával kapcsolatban...



Törőcsik Mari kevés ideig élveztette az otthoni környezetet, kórházba szállították hetekkel ezelőtt. Majd később az a rossz hír is érkezett, hogy tüdőgyulladást kapott, lélegeztetőgépre került az intenzív osztályon. Ma már szerencsére jobb hírek érkeztek, lekerült a lélegeztetőgépről, már az intenzív osztályt is elhagyhatta.

 

A Ripost meglátogatta a Nemzet Színészét a szombathelyi  Markusovszky Kórház belgyógyászatán, ahol egy úgynevezett koronáriaőrzőben kezelik. Ide a fokozott figyelmet igénylő betegeket helyezik, akiket a nap 24 órájában megfigyelnek. Szigorú szabályokat kell betartaniuk a látogatóknak, dolgozóknak.

Erősödnie kell még a színésznőnek, de szerencsére jobban van: „Sokkal jobban van, mint korábban, de még nagyon gyenge, így folyamatos megfigyelés alatt áll. A látogatás a kórházban nagyon szigorú feltételekhez kötött, kizárólag délután négy és öt óra között van erre lehetőség, és kell hozzá a főorvos engedélye. A művésznőhöz jelenleg csak a lánya mehet be” – tudtuk meg a lap.

„Engedjék be a látogatómat, jól vagyok' - mondta maga a színésznő.

Forrás:

http://netujsag.net/friss-hir-erkezett-torocsik-marirol-74734

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!