A keleti naptár szerint 2017 a Kakas éve lesz, ami a Majom évét váltja majd! Ha tovább olvasod megtudhatod milyen formában tudod magadhoz vonzani még több szerencsét...



A Kakas éve mindenképpen sikerekkel kecsegtet, de mi magunk is tehetünk még azért, hogy biztosan szerencsében és sikerekben gazdag legyen az új év.

Az Újév beköszönte egy különleges alkalom, amikor nagyon fontos betartani bizonyos rituálékat és hagyományokat, mert ezektől is függ, hogy milyen év vár majd ránk és családunkra!


Módszerek és trükkök amelyeelyek vonzzák a jó szerencsét

Szabadítsd meg otthonod a felesleges felhalmozott dolgoktól. Ahhoz, hogy egy új sikeres ciklus kezdődhessen az életedbe, tiszta és rendezett környezetben kell azt várnod. A túl sok felhalmozott dolog, a rosszakarókká, haragosokká és irigyeiddé vált emberektől kapott ajándékok otthonodban tartják a negatív energiákat és nem engednek tért a pozitív energiák beáramlásának.

Állítsd helyre a gondolataidat is- ürítsd ki elmédből a rossz gondolatokat, próbáld meg legalább átmenetileg elfelejteni a problémákat, gondolj a sok jóra ami veled történt és próbáld az optimista oldalról szemlélni az életed.

Várjuk bőségben az új évet! Fordíts különös figyelmet arra, hogy ételekben és italokban is gazdag felhozatallal várjátok az óév eltelését, az új év beköszöntét. Ha így teszel, az új év is bővelkedni fog majd a jóban. Minél zajosabb, jókedvűbb az ünneplés, annál sikeresebben riasztjátok el, tartjátok távol magatoktól a gonosz erőket!

A dísztárgyak, csomagolások, kiegészítők terén domináljanak a piros, narancs és sárga színek! Ugyanez vonatkozik a férfi és női ruházatokra is. Szilveszterkor viseljetek valami fényes, ragyogó, színpompás darabot és a legjobb, ha ezek szintén újak, nem hordozzák a múlt negatív energiáit.

Bolondítsd meg öltözéked tollal, csillámmal, strasszokkal a lényeg, hogy minél feltűnőbb legyen, mivel a gonosz erők így nem környékeznek meg benneteket!

Próbálj arra is ügyelni, hogy ne tartozz senkinek. Amit csak tudsz és módodban áll törlessz vissza. Az új évbe sok adóssággal lépni nem túl szerencsés, hiszen az csak további anyagi nehézségeket vonz be életedbe!

Mielőtt az óra elütné az éjfélt, próbálj meg kibékülni szeretteiddel és minden olyan emberrel. Aki fontos számodra! Hagyd a veszekedések, viták és sértések negatívumát a múltban, így nem tudnak kísérteni az új évben.

 mindenegybenblog.hu © Minden jog fenntartva.

Most pedig szeretnénk
minden kedves Olvasónknak
Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt kívánni!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!